Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Firefox?

  1. #1
    DoN BT Rep: +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    750
    How come firefox takes too much RAM when running for a few hours. It goes higher and higher. At the moment its taking up 247,064 K.
    Is there a way to solve this? I am using Firefox 2.0
    Peace

  2. Software & Hardware   -   #2
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    It stores cached files in your ram so you may want to disable that function by typing "about:config" in your address bar and scroll down a bit till you find the option "browser.cache.memory.enable" and double click it to disable it, then close and re-open Firefox and see how your memory usage stands, other then that I don't know of any other ways to cut it down.

  3. Software & Hardware   -   #3
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069

  4. Software & Hardware   -   #4
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by rossco View Post
    MY firefox runs just as fast with it off, and it helps the memory problem

  5. Software & Hardware   -   #5
    DISABLED PRIVS BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    121
    thankssssssssss

  6. Software & Hardware   -   #6
    n00b BT Rep: +2
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    169
    --
    Last edited by fred861; 11-26-2011 at 03:50 PM.

  7. Software & Hardware   -   #7
    ahmed84h's Avatar Torrent Addicted BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    189
    Go to Task Manegar -> Process -> Right Click on FireFox-> Set Priority -> Low

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •