Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: Tom Clancys Splinter Cell Double Agent(PC)

  1. #1
    I DL this game, and come to find out I need Dx10, my buddy tells me that I have to buy a new video card.


    I have 2 nvidia 7800Gt's


    Is this true that I will have to buy new cards just for DX10?


    Thanks,

  2. Games   -   #2
    can I curse? FUCK!
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,295
    I don't see that requirement anywhere on the recommended requirements.

  3. Games   -   #3
    cpt_azad's Avatar Colonel
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Surrey, BC
    Posts
    6,741
    Umm, DX10 isn't out yet so I have no idea what you're talking about dude. If you have 2 7800gt's running in SLi then you shoudlnt' even be asking this question, so either:

    a) You're lying for whatever reason
    b) You just want attention
    c) You are not very smart yet have the financial means of building a great computer, which in itself is a contradiction because you probably custom built it.

    But I digress, DX9 will run the game fine especially w/ 2 cards. Update your drivers, that's all I can think about.

    Jeff Loomis: He's so good, he doesn't need to be dead to have a tribute.

  4. Games   -   #4
    Quote Originally Posted by cpt_azad View Post
    Umm, DX10 isn't out yet so I have no idea what you're talking about dude. If you have 2 7800gt's running in SLi then you shoudlnt' even be asking this question, so either:

    a) You're lying for whatever reason
    b) You just want attention
    c) You are not very smart yet have the financial means of building a great computer, which in itself is a contradiction because you probably custom built it.

    But I digress, DX9 will run the game fine especially w/ 2 cards. Update your drivers, that's all I can think about.
    LOL,

    Ok, let me get a screenshot then.





    Thats what it says, does not meet minimum requirements.
    Last edited by smitty1258; 12-02-2006 at 03:41 PM.

  5. Games   -   #5
    delimare's Avatar Polyamorous BT Rep: +2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,167
    Here's an idea... try running the game on an OS that IS NOT Vista.

  6. Games   -   #6
    Mike Nelson's Avatar Poster
    Join Date
    Feb 2004
    Age
    40
    Posts
    348
    Quote Originally Posted by smitty1258 View Post
    Quote Originally Posted by cpt_azad View Post
    Umm, DX10 isn't out yet so I have no idea what you're talking about dude. If you have 2 7800gt's running in SLi then you shoudlnt' even be asking this question, so either:

    a) You're lying for whatever reason
    b) You just want attention
    c) You are not very smart yet have the financial means of building a great computer, which in itself is a contradiction because you probably custom built it.

    But I digress, DX9 will run the game fine especially w/ 2 cards. Update your drivers, that's all I can think about.
    LOL,

    Ok, let me get a screenshot then.





    Thats what it says, does not meet minimum requirements.
    Pay no attention to Capt Asda, his computer knowledge is lacking at best.

    I think your problem is Windows Vista, which I notice you're using. I installed the game on Vista with no problems and it works fine, though when I use the Detection Tool on the Splinter Cell disk it tells me I need DX10. Which is crazy as it has not been released yet...

    Is it not letting you install at all? In which case update with the drivers on the SCDA disk and try again. Though really I'd recommend switching back to XP for games, I'm dual booting because some games are pretty laggy with Vista atm.
    Last edited by Mike Nelson; 12-02-2006 at 05:19 PM.

  7. Games   -   #7
    Cheese's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    is everything.
    Age
    40
    Posts
    19,023
    Quote Originally Posted by delimare View Post
    Here's an idea... try running the game on an OS that IS NOT Vista.
    Here's an idea, why doesn't everyone stop being so hostile to people who ask a decent honest question. The game obviously works on Vista as proved by Mike Nelson's post and the guy just needs a bit of help to figure it out.
    Last edited by Cheese; 12-02-2006 at 05:54 PM.

  8. Games   -   #8
    delimare's Avatar Polyamorous BT Rep: +2
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,167
    Quote Originally Posted by Cheese View Post
    Quote Originally Posted by delimare View Post
    Here's an idea... try running the game on an OS that IS NOT Vista.
    Here's an idea, why doesn't every stop being so hostile to people who ask a decent honest question. The game obviously works on Vista as proved by Mike Nelson's post and the guy just needs a bit of help to figure it out.
    You and I have different ideas on hostility, apparently. If I was to provide a hostile answer or suggestion I would have used such words as "moron" or "retard", possibly even "idiot". I think a few profanities thrown into the mix would have put the icing on the cake. He asked for help and I gave him my answer. It was blunt and to the point, not hostile.

  9. Games   -   #9
    Guyver's Avatar FORUM STONER
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    I AM CANADIAN!
    Age
    29
    Posts
    3,008
    it plays fine on my x1600pro which is DX9.0c(october)

    Smith is a bag of douche,FACT.

  10. Games   -   #10
    Cheese's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    is everything.
    Age
    40
    Posts
    19,023
    Quote Originally Posted by Guyver View Post
    it plays fine on my x1600pro which is DX9.0c(october)
    Polite manner: What operating system are you using Guyver?

    Blunt and to the point: OS?

    Hostile: What fucking OS you using numbnuts?


    Yeah, I think I'm getting the hang of this now.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •