Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 2 of 2

Thread: Asus Geforce 6200 video problems

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,046
    My mom got a new PC with an Asus GF6200 on it. The problem is that no videos (MPG) seem to run! Windows Media Player just freezes with a "Connecting To Media" message at the bottom, and no other player will run videos.

    With the drivers uninstalled, it works fine but with the drivers that came with the PC, newer drivers and older (from 6x.xx to 8x.xx - currently on 78.01) no videos will run! This is seriously starting to piss me off, so any help would be appreciated.

    Update: Taking hardware acceleration down to about half seems to help, but wil lthis cause other problems?
    www.never-dead.cjb.net

    Ardeth In Pre-Production

  2. Software & Hardware   -   #2
    Skillz808's Avatar Shadowness BT Rep: +21BT Rep +21BT Rep +21BT Rep +21BT Rep +21
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Hawai'i
    Posts
    418
    Quote Originally Posted by Vamp View Post
    My mom got a new PC with an Asus GF6200 on it. The problem is that no videos (MPG) seem to run! Windows Media Player just freezes with a "Connecting To Media" message at the bottom, and no other player will run videos.

    With the drivers uninstalled, it works fine but with the drivers that came with the PC, newer drivers and older (from 6x.xx to 8x.xx - currently on 78.01) no videos will run! This is seriously starting to piss me off, so any help would be appreciated.

    Update: Taking hardware acceleration down to about half seems to help, but wil lthis cause other problems?
    try some third party drivers like ngo or omega. google it.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •