Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: PC400 RAM.. What the shi.....

  1. #1
    can I curse? FUCK!
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,295
    Ok so I needed to get PC400 ram for my uncle's computer at his pharmacy (I've never heard of PC400) and stupid me used froogle to just search that shit and bought it for 60+.

    When I got the ram.. it turned out to be DDR400. What the shit is that? Is there even such thing as pc400 ram?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    How did you find out that you needed to get PC400?

    Perhaps it would be a good idea if you would post some details about the PC this is for. A motherboard make and model would be a good start.

  3. Software & Hardware   -   #3
    can I curse? FUCK!
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,295
    I looked on the old stick of ram and it said PC400.

  4. Software & Hardware   -   #4
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    pc3200 = DDR400

    What motherboard and cpu?

  5. Software & Hardware   -   #5
    erdierdi's Avatar Poster BT Rep: +5
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    30
    pc400= pc4000 ?

  6. Software & Hardware   -   #6
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Tell us the product numbers on one of the ram chips and it should be easy enough to work out what you've actually got.

    But I've never heard of PC400 memory either.

    Does it fit? If so, there's a good chance you've got the right product.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  7. Software & Hardware   -   #7
    can I curse? FUCK!
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,295
    Update! I put the DDR ram in there and it fit fine, the idiot manufacturer probably labeled or wrong or something but its all fine now. Here is a picture if you guys wanted it.


  8. Software & Hardware   -   #8
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Quote Originally Posted by Shiranai_Baka View Post
    Update! I put the DDR ram in there and it fit fine, the idiot manufacturer probably labeled or wrong or something but its all fine now. Here is a picture if you guys wanted it.

    No lynx said:
    Tell us the product numbers on one of the ram chips
    Here is an example of that:


  9. Software & Hardware   -   #9
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Or, since you've got it working, don't bother.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Virtualbody1234's Avatar Forum Star BT Rep: +2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Canada
    Posts
    11,497
    Quote Originally Posted by lynx View Post
    Or, since you've got it working, don't bother.
    That too.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •