Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: 2 lan cards in one month

  1. #1
    Chame1eon's Avatar Super Freak
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    285

    Unsure

    have died. The first one vanished from the bios right before my Motherboard died and now a second has died in the same month. Is this a coincidence or could something (cable modem?) have killed them both?
    Last edited by Chame1eon; 01-30-2007 at 11:43 PM.
    I only licked you for the salt

  2. Software & Hardware   -   #2
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Do you know what killed your motherboard?

    Could the same thing be killing your network cards?

    If the PSU is providing overvoltage or spikes allowing through the then perhaps these cards are particularly prone to it, especially since they have a direct electrical route out of the case.

    A faulty cable modem could theoretically cause this, but it would have difficulty getting past the network card to kill the motherboard too.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Chame1eon's Avatar Super Freak
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    285
    i'm not sure what happened to the motherboard, but the network cards were in different computers. The only things in common were the hard drives and the modem.

    I'm using a different modem now. I still wish i knew what happened. Old house wiring?
    I only licked you for the salt

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •