Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: bfg 7800gs no picture with my dell dimension 8300

  1. #1
    bought the card new, I had an x1600 pro in it and everything worked fine. Needed a new card for vanguard and 7800gs looked like best bet.

    take old card out and put in new card and monitor shows no picture.
    ran driver cleaner - didnt help
    Tried unplugging everything to see if my psu was problem - no help


    got one response on the dell forums from some guy saying that bfg cards have problems with my machine, but that sounds pretty weird to me.

    Anyone have any ideas

  2. Software & Hardware   -   #2
    mr. nails's Avatar m@D @n!m3 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    austin, tx
    Posts
    3,588
    sorry, but ur not going to be able to make that card work. the bios' on the video card and motherboard conflict and that's why u get no video. ur gonna have to go with ati kid if u want equivalent power. 1950pro by his with iceq3 is prob ur best bet.
    Alamo Drafthouse!

    Last Game Completed: Aliens: Colonial Marines (PC) 10-13-13
    Now Playing: Paper Mario 64
    Total Games Completed: 503

  3. Software & Hardware   -   #3
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Do you know if the pc is booting properly even though you have no picture? Have you made sure the videocard is properly seated in the PCI-E slot?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Quote Originally Posted by Linkin Park View Post
    Do you know if the pc is booting properly even though you have no picture? Have you made sure the videocard is properly seated in the PCI-E slot?
    Yes its booted properly, but its a agp card. Damn guess ill have to sell this one and get a ati :0

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •