Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Website Menus

  1. #1
    BROCKSTER's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    united kingdom
    Posts
    1,112
    ive seen a lot of really cool navigation menus on websites and i can never seem to get on working they never move etc any help would be appreiciated maybe a premade on where i change the text or codes etc thanks in advanced ive only been able to do links with standard not moving stuff please help thanks for any help

  2. Software & Hardware   -   #2

  3. Software & Hardware   -   #3
    BROCKSTER's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    united kingdom
    Posts
    1,112
    on that flash buttons one it is exactly wot i was looking for but wen i put in the html into frontpage it just shos the code on the page not the buttons etc the swf file is in my website folder any help??

  4. Software & Hardware   -   #4
    I never got around to using flashbuttons stuff, I just found the link ages ago when I was looking for ideas, nor do I use frontpage, nor am I any kind of authority on website coding so I'll just *bump* this and see if anyone else can help

  5. Software & Hardware   -   #5
    BROCKSTER's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    united kingdom
    Posts
    1,112
    lol okay thanks for the links

  6. Software & Hardware   -   #6
    BROCKSTER's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    united kingdom
    Posts
    1,112
    nobody done a cool menu in front page?????/

  7. Software & Hardware   -   #7
    SuperJude™'s Avatar IRC Interloper
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Woodstock NY
    Age
    48
    Posts
    973
    Dude, you can&#39;t just type out the .swf extension for flash. You need to use the <embed></embed> commands and the flash itself must be hosted someplace.

    Embeds are your friend&#33;

    -SJ™
    "We Love You SuperJude!"- the fans

  8. Software & Hardware   -   #8
    TRshady
    Guest
    Originally posted by BROCKSTER@28 May 2003 - 18:03
    on that flash buttons one it is exactly wot i was looking for but wen i put in the html into frontpage it just shos the code on the page not the buttons etc the swf file is in my website folder any help??
    I have the same problem

    The code is shown on the site and I&#39;m told to copy and paste it into my page but it still only shows the code.

  9. Software & Hardware   -   #9
    BROCKSTER's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    united kingdom
    Posts
    1,112
    me too i know how to do all the embedded etc but now the menu shos up soooo small and i cannot change the size coz the only way ive managed to get it working in frontpage was by using the swf as a file and doing it that way but it wont let u change the size if you do that

    if i put just the html in it just shows the code on the actuall page ??????

    anyone help?

  10. Software & Hardware   -   #10
    SuperJude™'s Avatar IRC Interloper
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Woodstock NY
    Age
    48
    Posts
    973
    You would then need to import that swf into flash and rework the sizes then embed it. There is no way, so far as I know in html, to have .swf without the embed command, that would be like me trying to post a pic here without the img tags.

    -SJ™
    "We Love You SuperJude!"- the fans

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •