Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: "Test" file 2.08gb?

  1. #1
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,046
    I just ran a defrag that completed saying it couldn't defrag a file.

    Documents And Settings/Mynamehere/test

    This file is 2gb and I have no idea what it's for...Should I delete it?
    www.never-dead.cjb.net

    Ardeth In Pre-Production

  2. Software & Hardware   -   #2
    . BT Rep: +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    .
    Posts
    146
    no problem, delete it. propably you tested your speed once ?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,628
    Quote Originally Posted by fourier View Post
    no problem, delete it. propably you tested your speed once ?
    Ignore that. If you don't know what the file is, don't dare delete it haphazardly.



    Your question is waaaay too vague to answer with a yes or no, though.

    Look at the properties, description, etc. Try to determine what the file is from.

    Also, what is the extension of the file?
    Last edited by Skizo; 04-04-2007 at 12:58 PM.



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,046
    It just says "test" with the generic icon you get for a file that needs to be told what to be opened with.

    Created 13th December, 2006

    Type of file: file

    I'm thinking it might have been a test-backup of something.

    I'm burning it to DVD now so I can restore it if I need to.
    www.never-dead.cjb.net

    Ardeth In Pre-Production

  5. Software & Hardware   -   #5
    Barbarossa's Avatar mostly harmless
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Over here!
    Posts
    19,631
    I think it would be safe enough to delete.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,046
    My defrag gets to 14% of compressing files before it says "Completed: Some files could not be defragmented" that test is one of them.
    www.never-dead.cjb.net

    Ardeth In Pre-Production

  7. Software & Hardware   -   #7
    . BT Rep: +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    .
    Posts
    146
    Quote Originally Posted by Skizo View Post
    Quote Originally Posted by fourier View Post
    no problem, delete it. propably you tested your speed once ?
    Ignore that. If you don't know what the file is, don't dare delete it haphazardly.



    Your question is waaaay too vague to answer with a yes or no, though.

    Look at the properties, description, etc. Try to determine what the file is from.

    Also, what is the extension of the file?
    if it was a critical file, it wouldn't be under Documents And Settings/Mynamehere/test ....

    My defrag gets to 14% of compressing files before it says "Completed: Some files could not be defragmented" that test is one of them.
    Is delete working ? If not the file is somehow in use (maybe some temporary outputfile) and a restart should make it deletable. Also you should check the change permissions under properties

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,046
    Well, I deleted the file after backing it up to DVD.

    Started playing STALKER.

    Got a hard restart and my monitor would just say "No Signal". Needed to switch off the system at the mains before I could actually see the bootup on the monitor. Then, when it gets to the XP loading screen, it finishes loading and restarts again. Once again, the monitor says "No Signal"

    I can boot up in Safe Mode fine. I got into safe mode and replaced the Test file, but when trying to restart into normal windows, the same problem happened.

    I'm wondering if this has nothing to do with the file, but my graphics card (Geforce 6800 Ultra) overheating.

    Did a system restore to just before I deleted the file and got it running again. I wish I knew what caused it though, and why replacing the file into the folder didn't work.
    Last edited by Vamp; 04-04-2007 at 02:13 PM. Reason: Automerged Doublepost
    www.never-dead.cjb.net

    Ardeth In Pre-Production

  9. Software & Hardware   -   #9
    . BT Rep: +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    .
    Posts
    146
    this can't happen because of one file under Documents And Settings/Mynamehere/test ... :/
    1. do you have multiple accounts configured ? If so try another or try creating a new one and log-in into that
    2. repair installation often helps and doesn't hurt.

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,046
    WOW! What a mission.

    So, after the last post, Windows booted up, I restarted again and got the same No Signal problem. Then my 3D card wouldnt start properly! Drove to the nearest PC garage and got some compressed air and cleaned the entire case out. There was a lot of dust at the 3D Card connectors, also there seemed to be a loose connection, because after wiggling the card around it started powering up again when I rebooted.

    Everything seems to work now, but I'm still not sure if the Windows not booting problem was caused by that file or from dust in the CPU or something.
    www.never-dead.cjb.net

    Ardeth In Pre-Production

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •