Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Looking For Win2000 Pro Service Pack 3

  1. #1
    Hi, I`m looking for win2000 where servicepack 3 is already with it!! Best is a iso or a bin! Anybody have it??

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Why would you not just get win2k and install the service pack from microsoft? It's gotta be safer to do that than to install something you don't know what's been done to or added to.
    There's lots of clean windows 2000 downloads available.

  3. Software & Hardware   -   #3
    because my computer has xp on right now and everytime i try to install 2000 normal a funny error comes up!! And i thoght if i would install it with servicepack 3 with it that won`t happen....

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Are you installing 2000 first and then installing XP from inside 2000? If you do it that way, you get to use the NT boot choice/bootloader and it shouldn't matter what service packs you have or don't have. You could move XP up with PM and install 2000 first on the drive, and then start another XP install from 2000 to repair the existing one.

  5. Software & Hardware   -   #5
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    Well I dont know if this will help, but If your using a cracked version of any type of sofware be it windows o.s. or anything else. Dont look forward to being able to apply any updates or service packs to it because youll always get errors. Ive had office xp for some time that I got off of kazaa, and I cant update it or apply any patches or service packs because its cracked. I downloaded xp pro from kazaa because my cd-r with xp pro on it is getting old and instead of copying it to another I wanted a brand new iso. But all I got with that download was a cracked zip file of xp pro and That wont do me any good because I install from booting from the cd.

    And a lot of people out there would love to get the o.s. with all the service packs allready on it because if their on dial up it would take them forever to go to the windows update site and apply all that crap. Even though that doesnt apply to me I would highly recommend that solution for a hardcore dial up lover and user like balamm.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    No, you can't update it or apply any patches because you don't know how! Try reading this forum a bit more and you'll learn these tricks, such as " how to do a terminal services mode install" to install Office XP and service packs. Something any good administrator or reasonably skilled user would already understand.

    I suspect you really aren't interested though and your only purpose in this thread is once again to insult and flame!!

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    And this is where you get service packs from, Not from windows update!

    Microsoft download center

    Download speeds from this link average around 450Kbs and can get as high as 850Kbs instead of the usual 25Kbs to 125Kbs from Windows update

    ( And No ActiveX shit at MS download center! )

  8. Software & Hardware   -   #8
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    I downloaded a windows 2000 proffessional CD Image off irc, installed it to a partion useing "Partion Magic 8", then I had to make a Bootmagic partion (Fat32 file system), because all I normally use is NTFS. I was able to get SP1, SP2, and SP3 off the Windows Update for Windows 2000 without any problems. I got my cd-key off http://www.cracks.st

    Fileartition Magic 8 Pro FULL BY PILPELON .exe
    Length:50795746 Bytes,49605KB
    UUHash:=lppi/FWlFa1/oNMuT9XP3FBrZj0=

    (u need sig2dat to copy and paste that, or just search for Partion Magic on kazaa..)

    Here's a list of Windows 2000 CD Images on IRC (useing packetnews search)

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Fosi has partition magic 8 also (google>/kick me to fosi/ pirates cove/ cracking / fosi/ 2, 3, 4)

    Are you saying you installed win2k to fat 32? Or you installed only boot magic on fat32?

    There's a bunch of administrator disks floating around that don't need a 5x5 key or any activation.
    Win2k advanced server for sure you can get volume licenced with no key/no activation. Not sure about Pro though.


    lol, I got so many OS disks I forgot about pro! Gotta make a VHD of that one too.

    Wolf, any chance you could pull CORPOL.DLL (I think that's it) off your 2K Pro disk and email it to me? I'm not even sure what the file size is?

    Edit: Disregard, I found the sucker here>>DLL World

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •