Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Am I ready for Vista ?

  1. #1
    CONFUSED MIND BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    361
    Can anyone tell me wheter i can install vista OS on my Intel 865GbF board?

    I have a Geforce FX5200 card and 1 Gb of RAM.
    I dont have a sound card separately.
    Has anyone installed on this config,please share ur experience on this thread .

  2. Software & Hardware   -   #2
    medo's Avatar FST Elite BT Rep: +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Egypt - cairo
    Age
    30
    Posts
    1,546
    ya it will work nice
    but u better make a test with vista upgrade advisor
    Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

  3. Software & Hardware   -   #3
    mbucari1's Avatar Poster BT Rep: +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35
    Join Date
    Jan 2007
    Age
    30
    Posts
    2,871
    you should be fine, but be careful which crack you use. The earlier activation cracks had issues with working on some chipsets.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Snee's Avatar Error xɐʇuʎs BT Rep: +1
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    on something.
    Age
    38
    Posts
    22,677
    Forget Aero, mind.

    Lookie, reqs.

    Not sure you can trust those specs entirely, but it should help you get an idea.

  5. Software & Hardware   -   #5
    I worked for Best Buy during the Vista launch. There were several computers that were much slower than that running it just fine. Just disable UAC and some of the graphical options and it will run without a hitch.

  6. Software & Hardware   -   #6
    BANNED BT Rep: +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Madrid
    Age
    25
    Posts
    695
    Yes it works to me very nice and fast

  7. Software & Hardware   -   #7
    Barbarossa's Avatar mostly harmless
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Over here!
    Posts
    19,631

  8. Software & Hardware   -   #8
    yes it works to me very god and fast

  9. Software & Hardware   -   #9
    Have just checked and i can get vista , and have jst been Vaio website and i can get a free upgrade to Vista Home premium, is it worth me doing?

  10. Software & Hardware   -   #10
    Tokeman's Avatar Ron Paul 2012 BT Rep: +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    2,260
    i wiped my xp and put on vista just for kicks, i was expecting problems, and other then needing to find my own updated video driver, everything has been fine for about 3 weeks now. I recommend upgrading as long as most of your apps are compatable.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •