Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: 7.1 Speaker Set Up

  1. #1
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    So I recently purchased A Creative Inspire 7800 7.1 Surround speaker system for my computer to which I have an SB Audigy 2. I have hooked everything up fine, but for some reason, only the front left and front right speakers make noise. I have the switch on my woofer set to 6.1 => 7.1. Everything is hooked up correctly, why cant I hear any other noise from the other speakers? I'd also like to add the rear channels wont work either and the the woofer works fine, only the woofer and front left/front right speakers work!! I have the green, black, and orange plugs in the right spots on both the woofer and the sound card. Its like my sound card is ignoring the 2nd and 3rd channels!
    Last edited by orcutt989; 04-17-2007 at 02:59 AM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,631
    Go to Control Panel > Sound and Audio devices > Volume tab > Speaker settings > Advanced > Speaker setup.

    Have you adjusted that yet?



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  3. Software & Hardware   -   #3
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    Yeah, I have it set to 7.1, no dice.

  4. Software & Hardware   -   #4
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    Perhaps I need to configure creative mediasource.

  5. Software & Hardware   -   #5
    orcutt989's Avatar Blargh
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    States
    Posts
    2,227
    Yet for some reason, I dont have the "surround mixer".

  6. Software & Hardware   -   #6
    mbucari1's Avatar Poster BT Rep: +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35
    Join Date
    Jan 2007
    Age
    30
    Posts
    2,871
    For my 5.1 speakers, there are several analog plugs, or 1 spdif. Which do you use?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •