Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Thread: seedbox connect

  1. #1
    i <3 Your Mom BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    145
    hey,

    i bought a seedbox from www.hosting-ie.com and i need help, i just got my server info i.e. the address of the server and login/pass.. but when i put it in Remote Desktop Connection on Vista, it doesn't work.. can someone help me?

    i know i may sound like a noob, but this is my first time owning a seedbox

  2. BitTorrent   -   #2
    josephs911's Avatar Member BT Rep: +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    939
    Remote Desktop Connection only works for Windows Machines Did u get windows or Linux
    “When you do things right, people won’t be sure you’ve done anything at all.”


  3. BitTorrent   -   #3
    i <3 Your Mom BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    145
    i got the windows 2003 OS, so i think it should work, right?

  4. BitTorrent   -   #4
    Poster BT Rep: +5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    135
    When you go to remote desktop connection enter in the ip address. It will take you to the login screen, then enter your info. I hope you bought a licence for windows otherwise you won't be able to login.

  5. BitTorrent   -   #5
    i <3 Your Mom BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    145
    sweet.. works fine now.. figured it out on my own.. thanks..

  6. BitTorrent   -   #6
    Poster BT Rep: +5
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    266
    let us know what you think of them

  7. BitTorrent   -   #7
    i <3 Your Mom BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    145
    its pretty good.. these are my marks on speedtest:

  8. BitTorrent   -   #8
    Poster BT Rep: +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,094
    thts pretty gud results

  9. BitTorrent   -   #9
    i <3 Your Mom BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    145
    yep, and cheap too.. i got the 1st package from http://hosting-ie.com/content/view/29/66/

    it has unlimited traffic, but it has a 20GB HDD, but its okay, i just seed for a few days and delete it off the server..

  10. BitTorrent   -   #10
    QstorM's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    New York
    Age
    32
    Posts
    181
    Quote Originally Posted by A23 View Post
    yep, and cheap too.. i got the 1st package from http://hosting-ie.com/content/view/29/66/

    it has unlimited traffic, but it has a 20GB HDD, but its okay, i just seed for a few days and delete it off the server..
    Isn't that for web hosting?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •