Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 1 of 1

Thread: leeware setup help

  1. #1
    KFlint's Avatar ... BT Rep: +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,642
    Hi,

    i just got my box and i followed the tutorial how to setup utorrent on leeware box. I had no problem doing that. But when i try to open a vnc session with tightvnc i can only a grey screen and no desktop.

    Here's what i found in my vnc server log file :

    Xvnc Free Edition 4.1.2
    Copyright (C) 2002-2005 RealVNC Ltd.
    See http://www.realvnc.com for information on VNC.
    Underlying X server release 70101000, The X.Org Foundation


    Tue May 8 07:28:57 2007
    vncext: VNC extension running!
    vncext: Listening for VNC connections on port 5901
    vncext: Listening for HTTP connections on port 5801
    vncext: created VNC server for screen 0
    error opening security policy file /usr/lib64/xserver/SecurityPolicy
    Could not init font path element /usr/share/X11/fonts/TTF/, removing from list!
    Could not init font path element /usr/share/X11/fonts/OTF, removing from list!
    Could not init font path element /usr/share/X11/fonts/Type1/, removing from list!
    Could not init font path element /usr/share/X11/fonts/CID/, removing from list!
    Could not init font path element /usr/share/X11/fonts/100dpi/, removing from list!
    Could not init font path element /usr/share/X11/fonts/75dpi/, removing from list!
    /root/.vnc/xstartup: line 9: xsetroot: command not found
    /root/.vnc/xstartup: line 12: twm: command not found

    Tue May 8 07:30:27 2007
    Connections: accepted:

    Tue May 8 07:30:28 2007
    SConnection: Client needs protocol version 3.5
    SConnection: Client uses unofficial protocol version 3.5
    SConnection: Assuming compatibility with version 3.3

    Tue May 8 07:30:35 2007
    VNCSConnST: Server default pixel format depth 16 (16bpp) little-endian rgb565
    VNCSConnST: Client pixel format depth 16 (16bpp) little-endian rgb565

    Tue May 8 07:32:43 2007
    Connections: closed: (Clean disconnection)
    SMsgWriter: framebuffer updates 57
    SMsgWriter: copyRect rects 6, bytes 96
    SMsgWriter: hextile rects 60, bytes 663456
    SMsgWriter: raw bytes equivalent 1894848, compression ratio 2.856027

    Tue May 8 07:35:46 2007
    Connections: accepted: 24.202.6.123::60224
    SConnection: Client needs protocol version 3.5
    SConnection: Client uses unofficial protocol version 3.5
    SConnection: Assuming compatibility with version 3.3

    Tue May 8 07:35:54 2007
    VNCSConnST: Server default pixel format depth 16 (16bpp) little-endian rgb565
    VNCSConnST: Client pixel format depth 16 (16bpp) little-endian rgb565



    Is there an explanation in that, i see some policy errors?

    EDIT : after checking, i do not even have a folder /usr/lib64/xserver... and the yum command didn't show any errors at the installation. Anyone can help on that

    Thx for the help

    Ok, i installed x11 and kde and now it's fine
    Last edited by KFlint; 05-08-2007 at 05:29 PM. Reason: Automerged Doublepost

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •