Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: if u how to install UTORRENT on seedbox pleaeeease help .. one Q only

  1. #1
    himo's Avatar Poster BT Rep: +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    700
    hello guys

    i got a new seedbox form leeware

    and i folow all the Buggyme thread setup steps exactly
    https://filesharingtalk.com/vb3/f-bit...through-169620

    but when i run vnc server program ... it just apper to me like this ( it shoud apper terminal/command prompt on the top left hand corner )



    what did i do wrong ... can anyone help me with that ?

  2. BitTorrent   -   #2
    not.so.legend BT Rep: +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,246
    type..
    wine utorrent.exe

  3. BitTorrent   -   #3
    Eazil's Avatar Poster BT Rep: +2
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    193
    Maybe you forget install xterm?

  4. BitTorrent   -   #4
    himo's Avatar Poster BT Rep: +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    700
    kamiliana : i can't type anything at the vnc ,,, as u can see in the picture ... the comand input pannel is not appering


    no Eazil ... i did install xterm

    u are right Eazil .... thaaaaaaanks
    Last edited by himo; 05-18-2007 at 08:52 PM. Reason: Automerged Doublepost

  5. BitTorrent   -   #5
    Poster BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    84
    maybe everything is bad

  6. BitTorrent   -   #6
    KFlint's Avatar ... BT Rep: +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,642
    if you install a desktop manager like kde, your problem will be solved, i did it on my leeware, it doesn't take too much disk much and doesn't take much RAM too.

    http://kde-redhat.sourceforge.net/ is the tutorial i used, pretty straight forward, you have to use the yum method.

    after that

    vi /root/.vncserver/xstartup

    and at the end, comment the line twm & and insert a new line with
    startkde &

    i guarantee you that utorrent isn't slower while running in kde

    good luck!

  7. BitTorrent   -   #7
    Member BT Rep: +1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    121
    thanks KFlint kde works great!
    Last edited by KFlint; 01-08-2008 at 03:46 PM.

  8. BitTorrent   -   #8
    KFlint's Avatar ... BT Rep: +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5,642
    good!

  9. BitTorrent   -   #9
    Member BT Rep: +1
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    121
    actually utorrent runs like a dog with a lot of torrents loaded.. had to go back to the original way.. o well

  10. BitTorrent   -   #10
    Poster BT Rep: +6BT Rep +6
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    165
    That box is your vncserver options, on mine if you left click and hold down, you can scroll down to xterm to get your command window, you have to hold down the whole time and then left off to pick xterm.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •