Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: Tranceroute and leeware

  1. #1
    GaleaNatur's Avatar ---Retired--- BT Rep: +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,647
    anyone has problem downloading from there with leeware?i want to download but i can't the download doesn't start

    but if i add the torrent in the normal utorrent(not the seedbox) it starts

    any idea?
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")



  2. BitTorrent   -   #2
    ibnahmed's Avatar still employed BT Rep: +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35BT Rep +35
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    937
    this happened with me with sct but it is fine now. i dont know what happened.

    Left out

  3. BitTorrent   -   #3
    GaleaNatur's Avatar ---Retired--- BT Rep: +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60BT Rep +60
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,647
    anyone other has the same problem?
    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")



  4. BitTorrent   -   #4
    not.so.legend BT Rep: +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40BT Rep +40
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,246
    Quote Originally Posted by GaleaNatur View Post
    anyone has problem downloading from there with leeware?i want to download but i can't the download doesn't start

    but if i add the torrent in the normal utorrent(not the seedbox) it starts

    any idea?
    i guess you get this error msg rite..
    "Unrecognized Host" failure

    The tracker distinguishes users by their IP adress, so you have to login to the tracker before your bittorrent client will be accepted by the tracker. Just remember to visit the tracker before you start your bittorent software, especially if you have a dynamic IP.

  5. BitTorrent   -   #5
    MrVictorRivers's Avatar Poster BT Rep: +2
    Join Date
    May 2007
    Posts
    142
    I yes...know I understand you....the main thing to is wherever the data is stored....,, i e. will be luploaded from....that is the place when they torrent file has to be made. After you make the torrent file, it has been my experience that you can transfer the torrent to the pc, and load up via the gui, or you could save the torrent file made by utorrent on the vsm, to the /root/ , use firefox to get to the internet/announce the tracker etc. Or personally do not do it exactly like this... I do make torrent on vsm...but then i sftp the file to my hd, where i then pull up firefox....

  6. BitTorrent   -   #6
    XtReME sHaReR
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    7
    hmm seems several problems with the site on ocasion

  7. BitTorrent   -   #7
    Poster BT Rep: +3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    469
    i only have troubblle with 1 of my 6 sites

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •