Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Trick windows as to what keyboard i'm using?

  1. #1
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Okay here's the deal...

    My keyboard (Logitech Internet Navigator) isn't recognized by the logitech setpoint software because logitech own't support it anymore, and the itouch software won't let me use my pause/stop/play/forward/backward buttons in vista.
    BUT I noticed that if I plug in my sister's logitech PS/2 keyboard which IS supported it becomes recognized by setpoint, and then the play/pause/etc actually work for BOTH keyboard...until i disconnect the ps2 keyboard.

    So my question is is there any way to trick windows into thinking that my keyboard is that other keyboard, or to just trick setpoint?

  2. Software & Hardware   -   #2
    SaveFerris's Avatar ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    England
    Posts
    224
    Wow, never knew you had a sister.

  3. Software & Hardware   -   #3
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Quote Originally Posted by SaveFerris View Post
    Wow, never knew you had a sister.
    AND she has a keyboard.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  4. Software & Hardware   -   #4
    ulun64's Avatar Poster
    Join Date
    May 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, M
    Posts
    217
    Can you force install the drivers of the keyboard? Let's it doesn't crash the windows.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,628
    This appears to be what you're searching for - http://forums.logitech.com/logitech/....id=1927#M1927



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  6. Software & Hardware   -   #6
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by Skizo View Post
    This appears to be what you're searching for - http://forums.logitech.com/logitech/....id=1927#M1927
    "
    If the First Use Helpers don't disappear (very likely), do the following:"
    That's exactly the problem I had.
    Thanks will try this tonight.


    Worked thanks skizo.

  7. Software & Hardware   -   #7
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,628
    Holy shit. I think I just popped my Hardwareworld cherry.



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  8. Software & Hardware   -   #8
    Seedler's Avatar T__________________T
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Canada
    Posts
    4,644
    Quote Originally Posted by Skizo View Post
    Holy shit. I think I just popped my Hardwareworld cherry.
    Your first contribution to hardieworld.

    Well done, Skiz.
    Biostar XE T5
    i5-750 @ 4.0 GHZ stable (CM Hyper 212)
    2 x 2GB Cosair XMS3 DDR3 1600MHZ
    Radeon 5850 @ 866/1254MHZ
    Intel X25-M in RAID 0
    WD Caviar Black 2TB in RAID 0
    3 x Asus 25.5" VW266H LCD [Eyefinity]

  9. Software & Hardware   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Spoke too soon.
    That hack makes the play/pause/etc. all work but now i cant get the volume to work.

  10. Software & Hardware   -   #10
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Quote Originally Posted by Skizo View Post
    Holy shit. I think I just popped my Hardwareworld cherry.
    Quote Originally Posted by Seedler View Post
    Quote Originally Posted by Skizo View Post
    Holy shit. I think I just popped my Hardwareworld cherry.
    Your first contribution to hardieworld.

    Well done, Skiz.
    Quote Originally Posted by rossco View Post
    Spoke too soon.
    That hack makes the play/pause/etc. all work but now i cant get the volume to work.
    Congratz, Skiz... you've really entered the pantheon...not only did you make a suggestion that someone followed but it didn't work.

    Now, if you can somehow imply that it screwed up due to something they did wrong, you'll have reached my level.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •