Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Nvidea

  1. #1
    I have a gforce 64 meg agp card.
    on boot up it tells me its 64 meg..
    In windows xp it tells me its 32 meg.

    Games constantly crash and its getting on my t*ts now.

    Any ideas ?

    Thanks all

  2. Software & Hardware   -   #2
    Ex-member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    5,529
    Have you installed the latest drivers?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Originally posted by Lamsey@16 June 2003 - 19:01
    Have you installed the latest drivers?
    yeahh done that Lamsey...the new drivers are for all cards..I install and some games work,the ones that did dont anymore lol.

    Maybe if I take the card out and delete all the drivers ?
    Start fresh...I dunno.

    The cd that came with the card wont run on xp either !!

    Knackered !!

  4. Software & Hardware   -   #4
    Ex-member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    5,529
    OK, what kind of card is it? I'm guessing Geforce4 MX 4?0 - many people have had problems with this kind of card. If you're running with an AMD CPU then there's a patch somewhere which improves Windows compatibility with AMD CPU / GeForce Graphics combinations...

    Other than that, I can't help

    Anyone else got any ideas?

  5. Software & Hardware   -   #5
    I have the same problem when I go to

    Display properties>settings>advanced>adapter (type)

    sometimes it says 64 sometimes 32 sometimes even 16 (mb)!

    I noticed, however, by rebooting I get different values.

    I have the 44.03 set and a geforce mx 420

  6. Software & Hardware   -   #6
    Originally posted by Lamsey@16 June 2003 - 19:10
    If you're running with an AMD CPU then there's a patch somewhere which improves Windows compatibility with AMD CPU / GeForce Graphics combinations...

    Other than that, I can't help

    Anyone else got any ideas?
    I am running an athlon !! so the patch may well help

    Its an MX errrr pass lol well its mx someting for sure !

    Cheers Lamsey

    Now I need to go patch hunting.If anyone knows a link

    It still dont help my loss of 32 meg though but its a good start !

  7. Software & Hardware   -   #7
    If you are familiar with BIOS, try adjusting the AGP arpeture size to 128 if it is not already there.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Ex-member
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    5,529
    The patch is included somewhere in Xteq Systems' X-Setup as far as I remember.

    You can download X-Setup for free here.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Thanks adamp2p for your reply.I will check my drivers to make sure they are up to date again.
    Lamsey cheers mate...downloading as I type !

    Anyone else help with the memory problem ???

    Thanks again

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •