Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 7 of 7

Thread: The Speed Of My Pc Slowed

  1. #1
    jonathan_tijuana's Avatar ...
    Join Date
    May 2003
    Location
    Tj.
    Age
    32
    Posts
    254
    can someone help me, my problem is that my pc slowed and i don't really

    know why, i did the Disk Defragmenter but everything still the same, the fps rates

    are on the ground and the games are very slow, my hard disk is 40 gbs and i'm

    using 18 gbs, do you think that have something to do? my cpu is amd athlon xp

    2700+, abit NF7-S my mother board with ddr 512. what do u think it could be the

    problem, one more thing i have a fan that is for a slower cpu do you thing that

    would be the problem?

    thanks for any help.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Sounds like that could be the problem. Explain what you mean by slowing...

    The last time I experienced slowing was when I suspected that my computer was infested with adware...download and run (if you haven't already) adaware.

    You can download a free version: here

    You may be infected with a computer virus too, you never know...do you have any virus protection and is your OS up to date?

    Let us know

  3. Software & Hardware   -   #3
    CornerPocket's Avatar Retired
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    aTx, USA
    Posts
    1,586
    You make it sounds as though the system is slow only when playing games. If so what type of video card are you using? If you are using a older model card on the newer games it's possible to have this issue.

    Or is the entire system just running slow?
    "8-ball Corner Pocket"

  4. Software & Hardware   -   #4
    Livy's Avatar Simpleton
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    3,052
    also, make sure your cpu isnt running hot, nothing really to do with your symtom i dotn think. but just the fact you mention its for a slower cpu,

  5. Software & Hardware   -   #5
    jonathan_tijuana's Avatar ...
    Join Date
    May 2003
    Location
    Tj.
    Age
    32
    Posts
    254
    for video card i have geforce 4 ti 4200 and the temperature is like 27 and the

    maxium is 60. also when i turn it on after i put my pass it takes too long to begin

    and i think it only charges the anti virus.


    ps. sorry for my english.

  6. Software & Hardware   -   #6
    Originally posted by jonathan_tijuana@1 July 2003 - 22:39
    for video card i have geforce 4 ti 4200 and the temperature is like 27 and the

    maxium is 60. also when i turn it on after i put my pass it takes too long to begin

    and i think it only charges the anti virus.


    ps. sorry for my english.
    try going to PC Pitstop and run the test there.

    it should give you a rough idea if there's anything wrong with your system

    also, when was the last time you defragmented your hard drive?
    this might be adding to the problem

    p.s. don't worry about your english. it's pretty good in the context of this board.
    anyway, your sig makes up for any problems in language

  7. Software & Hardware   -   #7
    jonathan_tijuana's Avatar ...
    Join Date
    May 2003
    Location
    Tj.
    Age
    32
    Posts
    254
    Thanks, i already went to PC Pitstop and just told me that my internet was slow

    and something about windows and that i had to defrag the hard disk, and i did like

    an hour before the test that. maybe i should buy a new fan and hard hard disk.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •