Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Vice City

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    205
    I D/L Vice City from site, and everything is fine. No corruption, burned fine, and works well for a while. The problem is when I try going to the first mission it restarts my computer. It always happens at the same spot, right before I get to the pink marker, behind the carport, where I'm supposed to meet a guy on a boat, and he introduces me to his daughter. I can't get to the pink marker.
    Does anyone have this problem, and how can I fix it. Thanks in advance.

  2. Games   -   #2
    Nightwolf's Avatar Old Guy
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Your Mom's House
    Age
    50
    Posts
    1,771
    Update your video drivers, install DirectX 9, and make sure your system meets all the hareware requirements.

    Also, try running DXDIAG to see if it detects any problems.

  3. Games   -   #3
    Originally posted by bucky@30 June 2003 - 08:27
    I D/L Vice City from site, and everything is fine. No corruption, burned fine, and works well for a while. The problem is when I try going to the first mission it restarts my computer. It always happens at the same spot, right before I get to the pink marker, behind the carport, where I'm supposed to meet a guy on a boat, and he introduces me to his daughter. I can't get to the pink marker.
    Does anyone have this problem, and how can I fix it. Thanks in advance.
    Where exactly did you download it from? How big is the file?

  4. Games   -   #4
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    205
    My specs :
    1.8GHz Intel celeron
    256mb DDR SDRAM memory
    60GB HDD
    Intel 3D graphics card

    Everything I tested is fine. I got it from WZONE and ftp sites, but there is nothing corrupt with the files. It says I need a system pack 1. Could that be the reason?

  5. Games   -   #5
    Maybe u should Dl it from Bit Torrent. Hit Google and then DL the clent, ans go to Supernova.com to DL games, etcc....maybe its the game dude. I was Dl Max payne, it installed fine, but the it went haywirw. bye'

    if anything contact me..bye

  6. Games   -   #6
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    Hmm restartin your computer? that's weird. Sure the file was a CD Image? someone coulda bugged it up..

  7. Games   -   #7
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    205
    Yes, it was the bin and cue files and they work fine except for that certain part, which makes it unplayable. Any other ideas, would be appreciated. Thanks for helping.

  8. Games   -   #8
    sparsely's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    static hum
    Posts
    3,538
    Originally posted by The problem guy
    It says I need a system pack 1.
    You mean Service pack 1 for Windows XP?

    If so, go to Windows Update and get it. Hope you didn't use the FCKGW key

    this post is guaranteed 100% parrot-free

  9. Games   -   #9
    you could also just use windows auto update, it will get the most current versoin for you and update windows

  10. Games   -   #10
    TheDave's Avatar n00b
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    yorkshire, england
    Age
    31
    Posts
    6,982
    maybe its some security thing. like a demo, get a crack for it.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •