Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: need help with hungarian language

 1. #1
  cwaniaczek3's Avatar Poster BT Rep: +25BT Rep +25BT Rep +25BT Rep +25BT Rep +25
  Join Date
  Jun 2007
  Posts
  148
  I don't understand this language.
  Használati szabályzat


  A darkside.eof.hu oldal (továbbiakban: az oldal) használatának megkezdése az oldal használati szabályzatának automatikus elfogadását vonja maga után. Ezen szabályzat elolvasása mindenképpen ajánlott az oldal használatának megkezdése előtt. Amennyiben ezt a szabályzatot nem fogadod el, nem értesz vele egyet, akkor az oldalt nem használhatod. Olvasd el tehát figyelmesen.
  AZ OLDAL HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI:
  Az oldal használata az alábbi feltételek elfogadásával jár együtt.
  AZ OLDAL TARTALMA:
  Az oldal alapvetően oktatási/információközési célokat szolgál. Az oldalt üzemeltető adminisztrátorok semmilyen mértékben nem tudnak felelősséget vállalni az oldal nem megfelelő használatáért (lásd lentebb). Az oldalon minden elhelyezett anyag, az azt elhelyező felhasználó tulajdona, az ő felelőssége. Az oldal a magyar internetes társadalom számára készült, az interneten fellelhető megosztható szoftverek, a felhasználók által készített és közzétett szoftverek, leírások, ismertetők számára. Bármilyen szerzői jogi probléma esetén kéjük vegye fel a kapcsolatot velünk a darkside.hu@gmail.com e-mail címen (12 órán belül válaszolunk) .
  A REGISZTRÁCIÓ:
  Az oldalt használhatja mindenki, aki az alábbi feltételeknek megfelel:
  • Elmúlt 18 éves.
  • Elfogadja és betartja jelen használati szabályzatot
  • Az inaktív felhasználókat folyamatosan töröljük, azaz ha 1 hónapon keresztül nincs adatforgalmad akkor törlésre kerülsz.
  Amennyiben az oldalt használni kívánó személy ezeknek a feltételeknek nem felel meg, úgy az oldalt NEM HASZNÁLHATJA, az oldalt nem látogathatja. AZ OLDAL HASZNÁLATA:
  Az oldalon tilos megosztani bármilyen olyan anyagot/szoftvert/leírást amely nem szabadon terjeszthető, vagy aminek a tulajdonjogát bíró személy nem adta beleegyezését annak megosztásához. Az oldalon mindenki csak olyan anyagokat oszthat meg - büntetőjogi felelőssége tudatában - amelyek ezeknek a feltételeknek megfelelnek. Amennyiben az oldalon bármilyen olyan anyag kerül megosztása amely ezeknek a feltételeknek nem felel meg, és ez csak a felhasználó gépére való letöltés után válik nyilvánvalóvá, azt a magyar törvényeknek megfelelően 24 órán belül gépéről el kell távolítania, különben törvényt sért.
  AZ OLDAL HIBÁI, HASZNÁLATÁBÓL BEKÖVETKEZŐ ESETLEGES ADATVESZTÉS/ADATSÉRÜLÉS, HASZNÁLHATÓSÁGA
  Az oldal nyílt forráskódú php motorral működik, mely fejlesztését nem (feltétlenül) az oldal adminisztrátorai végzik. Ebből kifolyólag az oldal használata során, a felhasználó számítógépében bekövetkező adatveszés és/vagy adatsérülésért az oldal szolgáltatója és fenntartói semmilyen felelősséget nem tudnak vállalni.
  SZEMÉLYISÉGI JOGOK/MAGÁNTITKOK VÉDELME/ADATSZOLGÁLTATÁSI KÖTELEZETTSÉG:
  Az oldalon regisztrált felhasználók adatait az oldal adminisztrátorai semmilyen körülmények között nem adják ki harmadik személynek. Ez alól kivételt képez MAGYAR hatóság általi közvetlen írásbeli (nem email) megkeresés, amennyiben az adatszolgáltatás bizonyíthatóan törvénysértés miatt szükséges. Semmilyen egyéb esetben az esetleges személyes adatok nem kerülnek ki az oldalról. Az oldal üzemeltetői SOHA nem kérik a felhasználóktól az oldalon használt jelszavakat, emailcímeket és más személyes adatokat. Aki ilyet kér, az biztosan nem az oldal adminisztrátora.
  Copyright © 2006, darkside.eof.hu.

  Ha elfogadod a feltételeket, továbbléphetsz ITT.

  Ha nem fogadod el, elhagyhatod az oldalt ITT
  .

  Which answer is corret?

 2. BitTorrent   -   #2
  Ha elfogadod a feltételeket, továbbléphetsz ITT.
  means:
  if u accept, click HERE

  Ha nem fogadod el, elhagyhatod az oldalt ITT.
  means: if u deceline, click HERE

 3. BitTorrent   -   #3
  BANNED BT Rep: +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55
  Join Date
  May 2007
  Posts
  490
  The first is the correct
  Last edited by dzsemm; 09-05-2007 at 04:18 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •