Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 3 of 3

Thread: Help needed with DVD burner quick :)

  1. #1
    sear's Avatar Feeling Clamy BT Rep: +3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Hmm...
    Posts
    3,018
    Ok here's the story. I've just installed a new slave drive and a DVD burner. The new HDD is working fine, but when I have the burner hooked up it won't boot past the "detecting IDE Drives" screen which I take to mean it's not detecting it. I'm sure the new burner is hooked up to the secondary IDE channel and it's not the actual device because when I hook up the old one it still won't boot

    The burner is a sony DRU830A.

    any ideas? please this is driving me crazy.


    EDIT:

    Never mind

    appears it was the IDE cable, found a different one I had lying around and it's all good. should have done that first but no one said I wasn't an idiot
    Last edited by sear; 09-21-2007 at 09:52 AM.

  2. Software & Hardware   -   #2
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    Quote Originally Posted by sear View Post
    should have done that first but no one said I wasn't an idiot
    Don't worry about it, no one here will tell you that.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  3. Software & Hardware   -   #3
    sear's Avatar Feeling Clamy BT Rep: +3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Hmm...
    Posts
    3,018
    it's always the simple things that are the hardest to fix.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •