Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: is hdbits down

  1. #1
    jokira247's Avatar MULTIMEDIA ADDICT BT Rep: +13BT Rep +13BT Rep +13
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    254
    its down for me is it down for everyone

  2. BitTorrent   -   #2
    Polarbear's Avatar deep funk BT Rep: +5
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    behind the turntables
    Age
    46
    Posts
    3,658
    working

  3. BitTorrent   -   #3
    tuning's Avatar House M.D. BT Rep: +6BT Rep +6
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ONS-RedPlanet
    Posts
    373
    working great for me....................
    Follow the white rabbit

  4. BitTorrent   -   #4
    Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    438
    Keep refreshing. Try a different browser. Clear your cookies, cache, etc and try again. hdbits is working fine for me for the last 3 hours.

  5. BitTorrent   -   #5
    GoLDeN's Avatar Black'n'White BT Rep: +50BT Rep +50BT Rep +50BT Rep +50BT Rep +50BT Rep +50BT Rep +50BT Rep +50BT Rep +50BT Rep +50
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,220
    working
    When You Trade You Don't Only Risk Your Account And The Site Security But You Show A Great DisRespects To The Site Staff And Members
    Screw Traders

  6. BitTorrent   -   #6
    jokira247's Avatar MULTIMEDIA ADDICT BT Rep: +13BT Rep +13BT Rep +13
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    254
    i tried entering from a proxy and it worked and i logged in and my account is fine but i when i downloaded a torrent through the proxy site and put it in utorrent i said timeout
    i think that they banned my country damn .... it was working fine yesterday

  7. BitTorrent   -   #7
    Polarbear's Avatar deep funk BT Rep: +5
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    behind the turntables
    Age
    46
    Posts
    3,658
    Quote Originally Posted by jokira247 View Post
    i tried entering from a proxy and it worked and i logged in and my account is fine but i when i downloaded a torrent through the proxy site and put it in utorrent i said timeout
    i think that they banned my country damn .... it was working fine yesterday
    what is your country?

  8. BitTorrent   -   #8
    jokira247's Avatar MULTIMEDIA ADDICT BT Rep: +13BT Rep +13BT Rep +13
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    254
    egypt

  9. BitTorrent   -   #9
    Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    438
    Quote Originally Posted by jokira247 View Post
    i tried entering from a proxy and it worked and i logged in and my account is fine but i when i downloaded a torrent through the proxy site and put it in utorrent i said timeout
    i think that they banned my country damn .... it was working fine yesterday

    Don't think so. They banned a number of clients recently. This could be the reason for that error. What client are you using? Check your account is still working through a proxy. If they banned an iprange, i guess, firstly they would have banned the account. So there are no chances for your guess to be true IMO.

  10. BitTorrent   -   #10
    jokira247's Avatar MULTIMEDIA ADDICT BT Rep: +13BT Rep +13BT Rep +13
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    254
    my account is fine but i cant enter the site without a proxy and also cant download

    anyways i was trying to talk to them on irc but when i enter the channel they told me that they want a valid key i seen that key from the site irc but how to enter this key in mirc

    can anyone enter the irc section and copy me the link in stage 3 which says click here and send me it on private cause i cant see this link through the proxy
    Last edited by jokira247; 11-05-2007 at 10:38 AM. Reason: Automerged Doublepost

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •