Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 8 1234 ... LastLast
Results 1 to 10 of 75

Thread: Crysis how does it run on your pc

  1. #1
    Trickology's Avatar Poster BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    109
    How is crysis running on your pc.
    what are your specs
    what settings are you running it at.

    I dont have it yet not sure hows its going to run
    Dell e1705
    vista 32
    core2 due 2.0
    2gb ram
    go geforce 7900 gs 169.04 drivers

  2. Games   -   #2
    sexydingo's Avatar ☆Trance Addict☆ BT Rep: +8BT Rep +8
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    The Shades
    Age
    36
    Posts
    283
    Your video card is going to be your limiting factor I think. I'm buying a new 8800GT, I have a 7800GTX right now but I'm not even going to attempt to run it, but I play COD4 just fine.


  3. Games   -   #3
    AmpeD's Avatar the o'lol factor BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    771
    I heard that even with dual 8800gtx's and a quad core the game still wont run smoothly at the highest settings. I'd wait to buy new hardware

  4. Games   -   #4
    Evil9's Avatar Evolved Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Reno, NV
    Age
    38
    Posts
    487
    It sucks up my CPU bad, time for a better video card.

  5. Games   -   #5
    Skiz's Avatar (_8(I)
    Join Date
    May 2003
    Location
    CO
    Age
    40
    Posts
    29,628
    I have 2, 7900GTX's running in SLI and it still lags like crazy. Total bullshit.

    The graphics aren't even all that.

    As for CoD4, I can run it on the highest settings while utilizing only one one of my 7900GTX's. (SLI disabled) I also find the graphics better than Crysis.



    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    The FST Last.fm group

  6. Games   -   #6
    Poster BT Rep: +8BT Rep +8
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    85
    PentiumD 3GHz, 2GB ram, 8600GT and Im not satisfied, Ill have to buy 8800GT.

  7. Games   -   #7
    Ćnima's Avatar 2 in 1 BT Rep: +1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    153
    for rizzeal, yeoj. I have 8800gtx and it's pretty laggy at times. I have 4gb of ram too (cpu doesn't matter with this game i have heard).

    oh, almost forgot, i run it on all-high, maxed rez, 4x AA fine. FPS never drops below 20 (well, in between map-loads/saves, it does)

  8. Games   -   #8
    dragos's Avatar . BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    May 2007
    Posts
    941
    CPU always matters ,no matter the game. Especially in this game since the CPU is responsible for the large exterior areas. Besides that, a slow CPU downgrades the GPU performance. Otherwise on the online benchmarks you would see 2x8800 running on sempron 3000

  9. Games   -   #9
    svr's Avatar Ultimata Warrior BT Rep: +25BT Rep +25BT Rep +25BT Rep +25BT Rep +25
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    327
    15-30 fps on medium with x2 4200+, 2GB DDR400, 7900GTX and vista x86. Not worth playing on this rig.

  10. Games   -   #10
    your_creator's Avatar the sky is falling
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    California
    Posts
    227

    Cool

    I have a x2 5000, 3 gigs of ram, ati 9000gt, it runs ok at first doesn't lag but the graphics isn't all that great its not worth playing right now, but call of duty dose look great on my pc with graphics at full blast, i gotta up grade my pc graphics card and cpu, can't wait for the phenom

Page 1 of 8 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •