Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: No audio device

  1. #1
    Acid_death69's Avatar confuddled?!
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Hudders' / Middlesbrough
    Age
    30
    Posts
    1,155
    Hi i have just recently installed the new windows internet explorer, but now that i have done it i have no sound when i go to stream videos off youtube and that. I have tried downloading audio codecs but that hasnt worked. I have checked my sounds and audio devices and i have no audio device can any one point me in the right direction to get a new one please. Thanks

    My name is Dan for the people who care!

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Age
    31
    Posts
    46
    IE 7 is notorious for having bad installs. Try reinstalling it and see if that fixes it.

    If by having no audio device, you mean in device manager there is no sound card or onboard sound hardware that shows up, you need drivers, not codecs.

  3. Software & Hardware   -   #3
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Quote Originally Posted by hvymetal86 View Post
    IE 7 is notorious for having bad installs. Try reinstalling it and see if that fixes it.

    If by having no audio device, you mean in device manager there is no sound card or onboard sound hardware that shows up, you need drivers, not codecs.
    Is there an echo in here ? Sorry I'm not trying to seem like a smart ass but how many posts do you need to correct a simple problem ?

    https://filesharingtalk.com/vb3/f-cod...odec-me-251237



    Sorry, not you Heavymetal but the O/P .
    Last edited by peat moss; 11-18-2007 at 08:23 PM.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Acid_death69's Avatar confuddled?!
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Hudders' / Middlesbrough
    Age
    30
    Posts
    1,155
    Lol it doesnt matter now, i just did a system restore. Yerr i did another one becuase i couldnt find the driver as well as sorting the audio codecs out sorry. But its all sorted now. Thanks for you help though

    My name is Dan for the people who care!

  5. Software & Hardware   -   #5
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Hey glad you got it sorted and feel bad for sounding like a plick .

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •