Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Vista SP1 RC creates almost-legit-vista woes?

  1. #1
    can I curse? FUCK!
    Join Date
    May 2003
    Posts
    1,295
    So I hear they're fixing the feature that lets semi-legit users use OEM versions of vista.

  2. Software & Hardware   -   #2
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    I just installed this and lost activation. Had to find another bios hack re-activate it

  3. Software & Hardware   -   #3
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Quote Originally Posted by Shiranai_Baka View Post
    So I hear they're fixing the feature that lets semi-legit users use OEM versions of vista.
    What's "semi-legit" about using an OEM disk on another PC?

    I just installed SP1 RC1(v.668) on a "semi-legit" Dell OEM install and it's fine.
    My understanding is the validation components (supposedly both the reghack date changers and the OEM "no-activation" killers) aren't even present in this beta release.
    At any rate, besides being painfully slow to install (in my case about two hours, including the three "pre-install" required fixes), nothing seems to have broken nor was revalidating necessary.
    Last edited by clocker; 12-13-2007 at 10:11 PM.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  4. Software & Hardware   -   #4
    fisherman's Avatar Poster BT Rep: +14BT Rep +14BT Rep +14
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    The Emerald Isle
    Posts
    613
    If this was installed on Vista activated on bios hacking , surely after installation of this, u could use the same Vista activation we used before to validate our Vista ?

  5. Software & Hardware   -   #5
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    Quote Originally Posted by fisherman View Post
    If this was installed on Vista activated on bios hacking , surely after installation of this, u could use the same Vista activation we used before to validate our Vista ?
    Yeah, vista loader seems to be the only working activation for SP1. the PARADOX OEM bypass is rendered useless

  6. Software & Hardware   -   #6
    fisherman's Avatar Poster BT Rep: +14BT Rep +14BT Rep +14
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    The Emerald Isle
    Posts
    613
    Hmm, I'm not familiar with the Vista loader.

    I was using an activation made by a guy on Demonoid, I think it was the paradox method tweaked.. It was an all in one as in you could choose to activate XP or Vista and it worked flawlessly every time.
    Last edited by fisherman; 12-14-2007 at 09:23 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •