Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: DSL modem re-programming

  1. #1

    Question Mark

    I have a Westell DSL modem programmed to work with Verizon Wireless. How do I re-progam it to work with Bellsouth.net?

  2. Lounge   -   #2
    Something Else's Avatar sex a wolf in a bag BT Rep: +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Addicted to placebos
    Posts
    17,512
    Merkin?


  3. Lounge   -   #3
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    I'd ask Bell South since Verizon is probably not interested in helping you escape.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  4. Lounge   -   #4
    Proper Bo's Avatar spmado BT Rep: +2
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,099
    ffs clocker, I see my tellybox still has overscan.

    Jp said you knew stuff about stuff

    As long as I've got a face
    You've got a place to sit

  5. Lounge   -   #5
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Quote Originally Posted by Proper Bo View Post
    ffs clocker, I see my tellybox still has overscan.

    Jp said you knew stuff about stuff
    JP is wrong...I don't know shit about "stuff".
    What I DO know is how to find out about "stuff".

    Since I'm not afflicted with this "overscan" problem you speak of, I've never looked into it.

    However, it being Christmas and all, I spent a few minutes looking into it.
    Seems to me that your problem has to be approached from the monitor (or TV) side- specifically, by using the "zoom out/zoom in"controls.
    Does this seem feasible to you?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  6. Lounge   -   #6
    Proper Bo's Avatar spmado BT Rep: +2
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,099
    Quote Originally Posted by clocker View Post
    Quote Originally Posted by Proper Bo View Post
    ffs clocker, I see my tellybox still has overscan.

    Jp said you knew stuff about stuff
    JP is wrong...I don't know shit about "stuff".
    What I DO know is how to find out about "stuff".

    Since I'm not afflicted with this "overscan" problem you speak of, I've never looked into it.

    However, it being Christmas and all, I spent a few minutes looking into it.
    Seems to me that your problem has to be approached from the monitor (or TV) side- specifically, by using the "zoom out/zoom in"controls.
    Does this seem feasible to you?
    There aren't any zoom controls on the telly, tho' I did read somewhere on the internets that if I press a brazillion buttons on the remote then a service menu will pop up with all sorts of stuff on it that I don't understand.

    I've created a custom resolution (1840x1008 I think) for it for now using the ati control center thing, like, but that's no use if I want to run any games on it or owt and it's not perfect for reading any text.

    If it'd help at all, the grafficks card is an ati x850xt and the tellybox is a sony bravia KDS55A2000 (or possibly A2010, i'm not certain) connected thro' hdmi.

    As long as I've got a face
    You've got a place to sit

  7. Lounge   -   #7
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    It would seem that the function you want is called "screen format" by Sony.
    I think the first thing you need to do is adjust the resolution of your vid card to match the native resolution of your monitor.

    Then you can play with the TV as shown here...


    What do you think?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  8. Lounge   -   #8
    Proper Bo's Avatar spmado BT Rep: +2
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,099
    I think I need glasses

    En seriousment tho', I already tried that, it doesn't work.

    Basically, it cuts the top and bottom of the picture off, changing the format to wide/smart/4:3 or whatever doesn't help, it just squashes or stretches whatever's already there and still doesn't show the missing part of the image.

    As long as I've got a face
    You've got a place to sit

  9. Lounge   -   #9
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    It's a Sony so I wouldn't expect it to work properly.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  10. Lounge   -   #10
    Sextent's Avatar Version Five
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    4,106
    I find the exact opposite.

    In my experience Sony make excellent products.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •