Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Will It Work

  1. #1
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    will a burner work on a pentum 1 ,400 mhz, 128 mb ram


    please tell me so i can burn hitman 3 and ship it 2 pple for free

    doing a good deed

  2. Software & Hardware   -   #2
    harrycary's Avatar Poster
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Omaha, Ne USA
    Posts
    1,078
    it sure will.

  3. Software & Hardware   -   #3
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    will it work good and im asking this because when i asked the comp guy he said it will not work and it will keep crashing


    so r u sure

  4. Software & Hardware   -   #4
    http://www.ahead.de/en/content/c1002822593674.html

    according to the manufacturer it will...

    edit: is this a trick question? i didn't think it was possible to get a 400mhz p1?
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  5. Software & Hardware   -   #5
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    i do have a 400 mhz it says intel celeron 400 mhz

  6. Software & Hardware   -   #6
    Originally posted by neotheone@25 July 2003 - 17:10
    i do have a 400 mhz it says intel celeron 400 mhz
    ah...ok
    there are a few difference between pentium&#39;s and celeron&#39;s. the main one being l2 cache

    anyway, your system should be able to burn

    it will be very slow though, so don&#39;t expect miracles. 2 or 4 speed may be your limit, depending of course on cdrw spec
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  7. Software & Hardware   -   #7
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    what if i getr a 32x burner will it burn at the 32x

  8. Software & Hardware   -   #8
    Originally posted by neotheone@25 July 2003 - 17:42
    what if i getr a 32x burner will it burn at the 32x
    simple answer: no

    the cpu/ram combo isn&#39;t fast enough to handle burning at that speed
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

  9. Software & Hardware   -   #9
    NeoTheOne's Avatar Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Canada
    Age
    27
    Posts
    1,570
    k wht if i get a 120 gig intel pentium 4 800 ghz 1gig ram will it burn at 32 x speed

  10. Software & Hardware   -   #10
    Originally posted by neotheone@25 July 2003 - 17:54
    k wht if i get a 120 gig intel pentium 4 800 ghz 1gig ram will it burn at 32 x speed
    well, i only have an athlon 2700, 512 meg of ram and an 80 gig drive and i burn at 52x, so i guess so.....

    you can&#39;t expect such old tech as your current setup to perform at as high levels
    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>BLAH</span>

    <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Wayne Rooney - A thug and a thief</span>

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •