Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: I just formatted..

  1. #1
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    And my sound is all messed up. Ive got it set to 2.1, but sound is still comming out of all 5 speakers. What the hell do i do? Its quiet and crackling in the speakers that are supposed to be off. Only the center one is playing normally.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Broken's Avatar Obama Supporter
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Washington, DC
    Posts
    2,059
    You did load the audio drivers, right?

  3. Software & Hardware   -   #3
    LaPistola's Avatar about BT Rep: +2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    748
    Yeah try reloading your audio drivers the same thing happened to me a while back and that fixed it right up
    Quote Originally Posted by bigboab View Post
    I don't know about the north but in the south an Englishman is about as welcome as a fart in a space suit.




  4. Software & Hardware   -   #4
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    In a perfect world you kept your Mobo drivers disk handy I hope . Some of the Windows generic drivers are very old .......

  5. Software & Hardware   -   #5
    AmpeD's Avatar the o'lol factor BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    771
    if all else fails, pick up a cheap sound card (if ur still usin the integrated one)

  6. Software & Hardware   -   #6
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    I have the latest sound drivers, it was working after i installed them, this only started this morning.

  7. Software & Hardware   -   #7
    peat moss's Avatar Software Farmer BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    May 2003
    Location
    Delta B.C. Canada
    Posts
    10,816
    Well then check all the connections maybe the cat pulled a wire out .

  8. Software & Hardware   -   #8
    Broken's Avatar Obama Supporter
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Washington, DC
    Posts
    2,059
    There isn't much science to this, yes check the wires. Remove any newly install programs. Try to install and reinstall the drivers. If that doesn't do it get yourself a(nother) sound card.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Detale's Avatar Go Snatch a Judge
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Brooklyn, NYC
    Posts
    8,120
    Or try uninstalling and reinstall the soundcard too if all else fails

  10. Software & Hardware   -   #10
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    I just reinstalled the drivers, its still in 5.1! Its a pain lol. The thing is, its not bad sound quality anymore, its just in 5.1 and wont get out of it.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •