Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Cant get anything to launch.

  1. #1
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    I dont know what happened, but I cant get ANYTHING from CD to launch. This happened after I installed the net framework 3.5.

    The computer works perfectally fine, no crashes..its not slow, but nothing from CD works.

    HELP!

  2. Software & Hardware   -   #2
    S!X's Avatar L33T Member BT Rep: +5
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7,734
    sounds like "autorun" may be disabled

    http://support.microsoft.com/kb/155217

  3. Software & Hardware   -   #3
    clocktower's Avatar Poster
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    cyberspace
    Posts
    197
    right click the drive go to properties set it to auto or wot it mainly uses blah blah

  4. Software & Hardware   -   #4
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    I might have not explained this right. I go into task manager and its sitting there in limbo (any game or` whatever) using no more than 18mb of memory. No matter what I do it does the same thing for every thing I try to run. It does start somewhat..but when it comes to actually running the program it sits there in limbo.

    Sorry for not explaining it right, I was kinda pissed off about it when I typed it up

  5. Software & Hardware   -   #5
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Quote Originally Posted by Smith View Post
    The computer works perfectally fine, no crashes..its not slow, but nothing from CD works.

    HELP!
    Swap in another CD player.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  6. Software & Hardware   -   #6
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    Quote Originally Posted by clocker View Post
    Quote Originally Posted by Smith View Post
    The computer works perfectally fine, no crashes..its not slow, but nothing from CD works.

    HELP!
    Swap in another CD player.

    Do I just swap and install new drivers, or do I even need to do that with xp?

    Alrite, Ive tried another disc. Before I was just trying to get BF2 to launch, now I put the disc for RO in, and I get the splash menu, but when I hit install it does the exact same thing as the bf2 disc did.
    Last edited by Smith; 12-27-2007 at 09:35 PM. Reason: Automerged Doublepost

  7. Software & Hardware   -   #7
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    There are no drivers for optical devices needed.
    Just hook up another device and see what happens.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  8. Software & Hardware   -   #8
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    restart the computer?

  9. Software & Hardware   -   #9
    Try running something from a CD in safe mode?


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •