Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 10 of 10

Thread: Noobish question about Dynamic IPs

  1. #1
    BANNED BT Rep: +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45
    Join Date
    Feb 2007
    Age
    25
    Posts
    1,931
    Hey,
    first, i'm VERY n00b about these things, so please help me.
    in my old ISP, i had Dynamic IP, but recently, i have changed to a new and faster ISP.
    i was wondering if i can do this new ISP have dynamic ip too?
    btw, my friend made my old ISP having a dynamic ip, but he is abroad for 3 months so he can't do this one too.
    waiting for any help

  2. Internet, Programming and Graphics   -   #2
    DyNast's Avatar What's My Age Again? BT Rep: +20BT Rep +20BT Rep +20BT Rep +20
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Israel
    Posts
    831
    You just need to call them and ask them to do you IP dynamic
    They probably will do that for you

  3. Internet, Programming and Graphics   -   #3
    Ph4wX's Avatar Mudkip BT Rep: +8BT Rep +8
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    186
    why would you want dynamic ip? isnt static ip betteR?

  4. Internet, Programming and Graphics   -   #4
    limpdickkid's Avatar Free Ringdings rule BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Aug 2006
    Age
    33
    Posts
    425
    usually you hve to pay extra to get Static IP but static is pointless if you're not taking advantage of it and most normal users dont so... its up to you.
    Search RS: Click
    To get the latest scene releases on RS with good pre-times goto: http://www.rslinks.org/
    Alt.Binz 0.28.2
    For an organised list of NZB searching and indexing sites go here -> Click Me...4 N.Z.B. ...it rhymes
    For latest goals goto: www.101greatgoals.com
    To stream sports goto www.myp2p.eu

  5. Internet, Programming and Graphics   -   #5
    BANNED BT Rep: +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45
    Join Date
    Feb 2007
    Age
    25
    Posts
    1,931
    ok thx guys, i will call soon, dynamic ip is MUCH better

    *i couldn't close the thread (??), admin feel free to delete this thread

  6. Internet, Programming and Graphics   -   #6
    spark's Avatar Super Seeder BT Rep: +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55BT Rep +55
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Guatemala
    Posts
    2,712
    delete?! why? It's useful..
    <NES> lol
    <NES> I download something from Napster
    <NES> And the same guy I downloaded it from starts downloading it from me when I'm done
    <NES> I message him and say "What are you doing? I just got that from you"
    <NES> "getting my song back fucker"

  7. Internet, Programming and Graphics   -   #7
    dvd4alll's Avatar BANNED BT Rep: +13BT Rep +13BT Rep +13
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Helioplis
    Posts
    275
    Just give them a Call!

  8. Internet, Programming and Graphics   -   #8
    BANNED BT Rep: +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45BT Rep +45
    Join Date
    Feb 2007
    Age
    25
    Posts
    1,931
    Quote Originally Posted by spark View Post
    delete?! why? It's useful..
    thought it was a n00b question

  9. Internet, Programming and Graphics   -   #9
    BANNED
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    FL, USA
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by Ph0X View Post
    why would you want dynamic ip? isnt static ip betteR?
    First of all IP is IP there is no such thing as better or worse. Now the IP ranges are allocated to the ISP by IANA and the ISP themselves lese it to the users. Now if you are on FASTACCESS then you can still get dynamic ip which is better in sense of releasing it and renewing it if you are banned for rated from any scheme. While compared to static IP you will need to call your ISP and have them change it. Both static or dynamic makes no difference even if you are running a httpds on your own home you can still broadcast it and it will be updated automatic even if your ip changes every 30sec depending on your setup.

    PS: This is why I don't have static IP even when it is offered by my ISP for free. I renew my IP every 72hours, now I would not say why let just say I need to do it. If you look below you will know why

  10. Internet, Programming and Graphics   -   #10
    grimms's Avatar Excuse Me? BT Rep: +16BT Rep +16BT Rep +16BT Rep +16
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3,366
    Yea stay with Dynamic IP (Having Static IP is pointless for torrenting, Unless your run a BT tracker or use a proxy). IANA leases ips to a businesses for networks bigger then 50 computers networked together (nodes), plus it's expensive to get specially designed ip address ranges from IANA.
    Last edited by grimms; 01-06-2008 at 05:17 AM. Reason: edit

    Excuse Me?
    Didn't Think So!





Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •