Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: What kind of bullshit...

  1. #1
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    What kind of bullshit is this?
    Yahoo Canada my ass!
    Canada doesn't have zip codes, and this box won't let me insert letters (which our POSTAL codes have).

    yahoocanada.jpg

  2. Lounge   -   #2
    Proper Bo's Avatar spmado BT Rep: +2
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    27,099
    they can't even spell canadia right, ffs

    As long as I've got a face
    You've got a place to sit

  3. Lounge   -   #3
    Something Else's Avatar sex a wolf in a bag BT Rep: +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Addicted to placebos
    Posts
    17,511
    Eejits...India has no postcodes either. Great for making paypal accts allegedly.


  4. Lounge   -   #4
    sumvell's Avatar Poster
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    india
    Posts
    162
    India does have postcodes.
    The early bird gets the worm. But the 2nd mouse gets the cheese.



  5. Lounge   -   #5
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by Proper Bo View Post
    they can't even spell canadia right, ffs


    They also got my username wrong.
    It's rossco.
    Not " "

  6. Lounge   -   #6
    Something Else's Avatar sex a wolf in a bag BT Rep: +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70BT Rep +70
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Addicted to placebos
    Posts
    17,511
    Quote Originally Posted by sumvell View Post
    India does have postcodes.
    My humblest apologies. I'm badly informed.


  7. Lounge   -   #7
    100%'s Avatar ╚════╩═╬════╝
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    13,671
    how about simply marking "use timezone" instead"

  8. Lounge   -   #8
    Hairbautt's Avatar *haircut
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Florida
    Age
    20
    Posts
    11,028
    it's the bad kind of bullshit, obviously.
    _________________________________________________________________________________________
    Last edited by Alien5; Jun 6th, 2006 at
    06:36 PM..

  9. Lounge   -   #9
    tesco's Avatar woowoo
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Canadia
    Posts
    24,069
    Quote Originally Posted by 100% View Post
    how about simply marking "use timezone" instead"
    doesn't let me choose my cable provider that way.
    Need 'zip' for that.

  10. Lounge   -   #10
    BANNED BT Rep: +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Web 5.1
    Age
    78
    Posts
    2,108
    man... thats really wierd coming from Yahoo

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •