Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 35

Thread: has anybody installed sp3 yet?

  1. #1
    kooftspc11's Avatar WWW.STFU.LOL BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,280
    and if so what are your thoughts on it?

    im trying to avoid installing it until i absolutely have to

  2. Software & Hardware   -   #2
    popwar's Avatar Popwar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Ohio
    Age
    29
    Posts
    232
    if i still had xp i would install sp3 as it offers a performance update and would update anyways even if it didnt. sp1 to sp2 was a nice update back then. so sp2 to sp3 should be a nice update as well. i have vista 64 bit. i dont know why people have so many problems with it. its faster than my xp ever was . i love it. no problems. ppl with crap cpus have problems because they think they can run it perfect and they cant. not trying to start an argument thread lol just voicing my thoughts. (oops)

  3. Software & Hardware   -   #3
    Cabalo's Avatar FileSharingTalker BT Rep: +24BT Rep +24BT Rep +24BT Rep +24BT Rep +24
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    European Union
    Age
    41
    Posts
    12,718
    wow, XP is still alive?

  4. Software & Hardware   -   #4
    i have tired sp3 for windows xp, windows media player was not working properly after updating sp3 for me.

  5. Software & Hardware   -   #5
    The Flying Cow's Avatar windowlicker BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    al-Uxbuna
    Posts
    2,321
    Gonna be updating it this week still probably

    Great move from MicroShift, hope that it's not just a bloatware addition..

  6. Software & Hardware   -   #6
    MultiForce's Avatar Poster
    Join Date
    Sep 2005
    Age
    35
    Posts
    1,801
    Going to install it this weekend. Going to hold on to XP as long as I can since I cannot get Vista to run any faster than XP (nothing to do with my HW popwar).

  7. Software & Hardware   -   #7
    kooftspc11's Avatar WWW.STFU.LOL BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,280
    im sketchy about installing it because im afraid it may not function correctly and force me to either upgrade to vista or do a complete reinstall

  8. Software & Hardware   -   #8
    I installed it on two computers here and neither has had any problems. It didn't mess with verifying or anything. It was like installing SP2 only updated with more fixes. I didn't notice any change in my OS at all really. Sometimes I forget I installed it.

    so far my games & programs still run fine

    edit: i got the RTM build from majorgeeks

  9. Software & Hardware   -   #9
    BANNED BT Rep: +20BT Rep +20BT Rep +20BT Rep +20
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1,638
    /me is sticking with XP..


  10. Software & Hardware   -   #10
    pifpaf's Avatar Poster BT Rep: +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30BT Rep +30
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    233
    Quote Originally Posted by octshik View Post
    i have tired sp3 for windows xp, windows media player was not working properly after updating sp3 for me.
    did you try to change/update video/audio codecs?

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •