Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: Worm Using Kazza

  1. #1
    wormless's Avatar Beauty
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    uk
    Age
    37
    Posts
    1,097
    backdoor.optixpro.12 trojan horse by default it opens port 3410

    it copies itself n runs wen windows starts, notifyies the hacker through ICQ.
    listens on TCP port 3410 and waits for commands from the trojns creator.

    provides the creator with :
    cached passwords.
    full remote access to your computer, such as turning the power on/off, modifying files,and monitoring yr system.stops the processes of some antivirus software and monitoring tools. kazza.exe the exsistance of the file kazza.exe is an indication of a possible infection.

    i wud be very carefull and mcafee is always in brackets on the site we use not mentioning its name n i havnt so far. maybe mcafee is easy target.

  2. Software & Hardware   -   #2
    IamCool
    Guest
    thanks for the info

  3. Software & Hardware   -   #3
    Just a common fact....There are a ton of viruses/worms on kazaa.

  4. Software & Hardware   -   #4
    wormless's Avatar Beauty
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    uk
    Age
    37
    Posts
    1,097
    yeah but 4 ppl who dnt read the info norton or mcafee n ne other virus protectors

  5. Software & Hardware   -   #5
    BawA's Avatar FST Pioneer BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Some Where but not here
    Age
    35
    Posts
    4,541
    i have something similar to it but tanx to Symantec online help i fixed it

    the virus was W32.Blaster.Worm which effects msblast.exe and the resualt was this:



    "You can be mad as a mad dog at the way things went; you can swear and curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go"
    Benjamen button

  6. Software & Hardware   -   #6
    RPerry's Avatar Synergy BT Rep: Bad Rep
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Charlotte, North Carolina
    Age
    43
    Posts
    3,360
    I give up trying to keep these together......

  7. Software & Hardware   -   #7
    Poster
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Duluth, MN
    Posts
    95
    how did you fix that? i have the same problem where it restarts my computer after a while. it only happens when i go online though.

    please help!!

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Age
    36
    Posts
    3,357
    Originally posted by thedirtyd@13 August 2003 - 23:54
    how did you fix that? i have the same problem where it restarts my computer after a while. it only happens when i go online though.

    please help!!
    Check out software world there's about ten threads on it.

    Here's one.

    http://www.klboard.ath.cx/index.php?showtopic=61257

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Yet to be determined
    Posts
    1,076
    I have heard reports that the "Blaster" worm will attack Microsoft Servers Saturday.. (Windows Updates server)

  10. Software & Hardware   -   #10
    shn's Avatar 3μ|\|(7
    Join Date
    May 2003
    Posts
    3,585
    My router closes all ports by default unless I specify otherwise in the web based configuration panel.

    Even if I did happen to catch a trojan and it opened up a port, the only person that would be able to connect is me from localhost. Even though the port would be open internally no one would be able to connect from outside my network.

    Thats the beauty of a "hardware-based" firewall

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •