Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Burning Autoroute 2002

  1. #1
    Dodgy knees
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Switzerland
    Posts
    183
    Hello All,

    After downloading Autoroute 2002 (Twice btw, the first time I had the same errors as I've got now so I presumed that it was corrupted), I tried to burn it to disk.

    The file is an .exe but I unzipped it with winrar and there were 3 files.
    2 were "readme" files and the other is an .nrg file.
    Now when I click on this and try to burn I get an error from Nero telling me that it is a foreign image file and that the entered block size does not correspond with the image length.
    I have tried to change this and then ignore it but after it burns there is nothing on the cd.

    I have searched alot for some answers but can't find anything.

    I know blank cds are cheap but I've wasted enough now.

    Any ideas ????

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Try converting it to ISO with WinISO.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Dodgy knees
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Switzerland
    Posts
    183
    Ok thanks Balamm that worked and it burnt to cd okay but now when I try to install it I have an error message near the end of the installation that says it cannot load the "works service DLL".

    I have searched the web but cannot find it.
    Does anyone know if I can download it or something else?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    This is the best I could find. If you type the file name exactly as it appears in the error message and close it with "quotations", you'll often find a source for it. Then the trick is to register it to the program from the proper folder.


    http://www.google.ca/search?hl=en&ie=UTF-8...le+Search&meta=

  5. Software & Hardware   -   #5
    Dodgy knees
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Switzerland
    Posts
    183
    The exact error message is "Setup cannot laod the Works Services DLL"

    When I search for this there is no matching documents.

    I'll have a look through your search on google though, thanks.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •