Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: Prob installing the Vista

  1. #1
    sanjana's Avatar Cherish your life... BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Inside my house
    Posts
    474
    I installed the Vista before it worked fine and later uninstalled...

    Now tried to install again in my computer with 2SATA harddrives and one IDE drive...

    ASUS P5WD2-E- Premium... It installs fine from XP and when it restarts it does not load any screen... after 4 steps... checking for updates restart... not starting at all...

    Any specific reason.. blank screen...
    I am proud to be a part of this communities.

  2. Software & Hardware   -   #2
    KiNdZiUs's Avatar BT God BT Rep: +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Lithuania, Vilnius
    Posts
    623
    could you explain you situation in more details ?
    Was it second OS (dual boot) on your HDDs or you installed it as first OS or did you do an upgrade ?
    In which partition did you install Vista C: or different ?

  3. Software & Hardware   -   #3
    sanjana's Avatar Cherish your life... BT Rep: +15BT Rep +15BT Rep +15
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Inside my house
    Posts
    474
    Quote Originally Posted by KiNdZiUs View Post
    could you explain you situation in more details ?
    Was it second OS (dual boot) on your HDDs or you installed it as first OS or did you do an upgrade ?
    In which partition did you install Vista C: or different ?

    I did installed the Vista as dual boot.. I have installed the XP in primary drive of one of the IDE drive...

    Currently I tried to install the Vista on another harddrive(logical) one...

    Moreover it is fresh installation or new installation not the upgrade...
    I am proud to be a part of this communities.

  4. Software & Hardware   -   #4
    KiNdZiUs's Avatar BT God BT Rep: +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Lithuania, Vilnius
    Posts
    623
    I suggest you:

    1. Empty the logical drive where are you planning to install vista
    2. Boot from windows xp cd to recovery console (hopefully you have Windows XP Pro not home)
    3. then do -->
    a) fixboot - agree with everything (yes yes and etc.)
    b) fixmbr - agree with everything (yes yes and etc.)
    4. then try to install Vista to your emptied logical drive.

    I hope it will help you.
    Good luck.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •