Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 4 of 4

Thread: VMware Workstation Help Please?

  1. #1
    Poster BT Rep: +1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    49
    Hey,
    So I have VMware Workstation version 6, and when I try to install Leopard x86 as a virtual machine, I get a weird CPU error. (Look at image).
    Could anyone please help me get x86 running on VMware?
    Thank you all.

    http://img185.imageshack.us/img185/2118/20062745pi3.png

  2. Software & Hardware   -   #2
    mansour's Avatar Poster BT Rep: +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    535
    cpu disabled on your guest machine ?
    are you do that by hand ?


  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster BT Rep: +1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    49
    I'm sorry I don't quite understand what you mean. But my guest machine is FreeBSD. And I get that error when it loads. I've tried searching google, and it told me to insert something in the configuration file but that still does nothing.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster BT Rep: +1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    49
    I'm sorry but I'm not sure what you mean?
    And I have set up a FreeBSD virtual machine to install x86.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •