Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 9 of 9

Thread: Install Msn Without Being An Adminstarter

  1. #1
    how
    I have Mordens Audio Hack PLEZ stop emailing me

  2. Software & Hardware   -   #2
    RPerry's Avatar Synergy BT Rep: Bad Rep
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Charlotte, North Carolina
    Age
    43
    Posts
    3,360
    First step is to post this in softwareworld, where it belongs

  3. Software & Hardware   -   #3
    BANNED
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    1,180
    um,,, y arn't you an admin? i mean just switch to admin on xp.

  4. Software & Hardware   -   #4
    4play's Avatar knob jockey
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    London
    Age
    35
    Posts
    5,530
    yep what you do is ask your admin to install it for you

    even if you do manage to install it you then have to get it past any firewall that has been implemented which is a major pain.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Originally posted by RPerry@15 August 2003 - 16:10
    First step is to post this in softwareworld, where it belongs 

    (I dont know if i am taking this the worng way but forgive me if am )

    I am in softwareworld you Ass
    I have Mordens Audio Hack PLEZ stop emailing me

  6. Software & Hardware   -   #6
    RPerry's Avatar Synergy BT Rep: Bad Rep
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Charlotte, North Carolina
    Age
    43
    Posts
    3,360
    Thats because I moved it here from hardwareworld, double ass

  7. Software & Hardware   -   #7
    Storm's Avatar Poster BT Rep: +3
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    crazy skiing monkey
    Posts
    1,350
    u cant!!!!

    u cant install that stuff without the privileges

    if i were u id:
    A)give up, or
    B) search 4 **********************(yes, this IS possible, but dun ax here, thats a no no question)
    great FTP site for awesome quality video clips
    yeah, you have to sign up, but its worth it

  8. Software & Hardware   -   #8
    skelley521's Avatar puter ghost
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    824
    Are you logged on as a guest or a power user. Power users can have install rights.
    The admin. still has to give you power user rights though.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Originally posted by Storm@15 August 2003 - 22:55
    u cant!!!!

    u cant install that stuff without the privileges

    if i were u id:
    A)give up, or
    B) search 4 a way **************(yes, this IS possible, but dun ax here, thats a no no question)
    A NoNo question that also requires A "No Tell" response. Stretching things a bit here aren't you?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •