Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Log In Problem.

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    I am having some problems with my log in.

    Even if I am logged in the board often asks me to log in again, for example when posting a reply to a topic. However even if I do this it just asks me to log in again.

    Any help or advice would be greatly appreciated.

    Cheers

  2. Everything Related to the Board   -   #2
    Wise Kvcd Maker/PIMP
    Join Date
    May 2003
    Age
    33
    Posts
    4,051
    that happened to me once I just log in again. It could be your computer's cookies I don't know what it is.

  3. Everything Related to the Board   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    Just loging of and on does sort it, but then it just happens again a wee while later.

  4. Everything Related to the Board   -   #4
    the same has been happening to me a lot over the last few days

  5. Everything Related to the Board   -   #5
    Out of The Ordinary
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    4,113
    Originally posted by baz
    I could be wrong but if the admins did not set up the database to accept proxy servers then this is what is causing the probs
    Are all of You behind proxy's?

    Stay Logged in:
    First Delete cookies set by this board (You'll be logged out)

    Right click here > choose copy shortcut. Click on tools (in Internet Explorer) > Internet Options then go to the privacy tab, then at the bottom click edit. Click in the "Address of website text box. Hit CTRL+V, then hit allow, then OK.

    Log in and see if this helps.

    BOT

  6. Everything Related to the Board   -   #6
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    England
    Posts
    2,468
    I have been having this problem for a few days now too.I did mention it in another thread but no one responded so thought it was just me.

    Tried what you suggested [B][O][T] and made no difference,for me.

    Am not behind a proxy either.

  7. Everything Related to the Board   -   #7
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    I am behind a proxyy most of the time, but not always.

    I have tried the suggestion. It added ath.chx to allow always.

    I'll let you know what happens.

    Cheers for the assist.

  8. Everything Related to the Board   -   #8
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    It didn't seem to make much difference with the proxy on.

    I will try with the proxy off.

    See how that goes.

  9. Everything Related to the Board   -   #9
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    England
    Posts
    2,468
    Originally posted by JPaul@16 August 2003 - 16:04
    It didn't seem to make much difference with the proxy on.

    I will try with the proxy off.

    See how that goes.
    I think i have got it.

    Use this url JPaul http://www.klboard.ath.cx/index.php.

    It seems that this one allows me to access the forum without having to sign in everytime,i was using the cyberwebextreme one.Hope it works for you.

  10. Everything Related to the Board   -   #10
    Ron's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    1,692
    As of today, I'm having this problem too.
    Could it have sth to do with the forum software perhaps?
    I deleted the cookies, but that didn't help.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •