Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: IE not working !! and so the other related Applications.

  1. #1
    deepak1uw's Avatar Deep@k1uw BT Rep: +1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    LOL....Below my roof !!
    Posts
    71
    i have IE 7 and Firefox2 on my windows XP SP2 system.

    i add one extension named "IE Tab" in my firefox to open IE in my Firefox browser since then i cant able to work properly on my IE7.

    i cant even able to connect to the internet through IE. still internet running fine on firefox.

    now here is the real problem.... now i cant able to connect any other application which using internet details by IE (i guess) to internet. like putty, windows updates etc.

    i know it sounds weired but it's true. i tried uninstall that firefox extension (IE tab) and checked my IE again but it wont help. still i cant able to connect internet through IE or other application.

    please help me.

    i searched on google about this problem but it seems that it's only happening with me .
    Last edited by deepak1uw; 07-11-2008 at 07:55 PM.




    BitMe filled by antitrust
    SCL Filled by SCL itself
    Now looking for FSC

  2. Software & Hardware   -   #2
    OTO's Avatar Poster BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tbilisi
    Age
    28
    Posts
    2,788
    Check the proxy settings in IE.

  3. Software & Hardware   -   #3
    deepak1uw's Avatar Deep@k1uw BT Rep: +1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    LOL....Below my roof !!
    Posts
    71
    Quote Originally Posted by OTO View Post
    Check the proxy settings in IE.
    well...i have broadband connection so i really not using any proxy for any application.




    BitMe filled by antitrust
    SCL Filled by SCL itself
    Now looking for FSC

  4. Software & Hardware   -   #4
    OTO's Avatar Poster BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tbilisi
    Age
    28
    Posts
    2,788
    Ok.
    Download Winsockfix and imho your problem will be solved.

  5. Software & Hardware   -   #5
    deepak1uw's Avatar Deep@k1uw BT Rep: +1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    LOL....Below my roof !!
    Posts
    71
    Quote Originally Posted by OTO View Post
    Ok.
    Download Winsockfix and imho your problem will be solved.
    still not solved !!




    BitMe filled by antitrust
    SCL Filled by SCL itself
    Now looking for FSC

  6. Software & Hardware   -   #6
    OTO's Avatar Poster BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tbilisi
    Age
    28
    Posts
    2,788
    Quote Originally Posted by deepak1uw View Post
    Quote Originally Posted by OTO View Post
    Ok.
    Download Winsockfix and imho your problem will be solved.
    still not solved !!
    hmm.
    Did you reboot your computer after that?

    If yes,try another softwares "Hijackthis" and "LSPfix".

    Also follow this method:
    Start-Run--> type ipconfig/release hit enter and go back in type ipconfig/renew and hit enter.

  7. Software & Hardware   -   #7
    deepak1uw's Avatar Deep@k1uw BT Rep: +1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    LOL....Below my roof !!
    Posts
    71
    Quote Originally Posted by OTO View Post
    hmm.
    Did you reboot your computer after that?

    If yes,try another softwares "Hijackthis" and "LSPfix".

    Also follow this method:
    Start-Run--> type ipconfig/release hit enter and go back in type ipconfig/renew and hit enter.
    tried that also... still not solved !!




    BitMe filled by antitrust
    SCL Filled by SCL itself
    Now looking for FSC

  8. Software & Hardware   -   #8
    OTO's Avatar Poster BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Tbilisi
    Age
    28
    Posts
    2,788
    Quote Originally Posted by deepak1uw View Post
    Quote Originally Posted by OTO View Post
    hmm.
    Did you reboot your computer after that?

    If yes,try another softwares "Hijackthis" and "LSPfix".

    Also follow this method:
    Start-Run--> type ipconfig/release hit enter and go back in type ipconfig/renew and hit enter.
    tried that also... still not solved !!
    Then I don't know what maybe a problem.

  9. Software & Hardware   -   #9
    deepak1uw's Avatar Deep@k1uw BT Rep: +1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    LOL....Below my roof !!
    Posts
    71
    Quote Originally Posted by OTO View Post
    Then I don't know what maybe a problem.

    anyway thank you for support.




    BitMe filled by antitrust
    SCL Filled by SCL itself
    Now looking for FSC

  10. Software & Hardware   -   #10
    maverick_andy's Avatar broken heart... BT Rep: +25BT Rep +25BT Rep +25BT Rep +25BT Rep +25
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    In this Burning Heart
    Posts
    968
    Uninstall that IE extension TAB. and then see
    I've learned that it takes years to build up trust,
    and it only takes suspicion, not proof, to destroy it.

    I am proud to be a part of this communities.


Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •