Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Question

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    My IE is not showing animated gifs and animations, other than as still pictures.

    What do I need to do to sort this so that they will work properly.

    Thanks for any assistance.

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Webroot accelerator seems to work for me. PM with link is on the way.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Aberrant
    Join Date
    Aug 2003
    Posts
    2,494
    Have you tried rebooting the PC?

    Just a thought.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    Originally posted by titey@20 August 2003 - 23:17
    Have you tried rebooting the PC?

    Just a thought.
    Tried that - no difference.

    I assume that IE is somehow chosing not to show the animations.

    I can't remember telling it that tho'.

    I also use AdsGone - but I don't know if that would make a difference.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    Originally posted by JPaul@20 August 2003 - 23:20

    I also use AdsGone - but I don't know if that would make a difference.
    I think that would block some images altogether

  6. Software & Hardware   -   #6
    Posting in Software might get more replies. Under IE preferences >Advanced there is an option to Play Animation. Take a look at that whether its checked.
    <span style='color:black'> I am a part of all that I have met - Lord Tennyson</span>
    <span style='color:blue'>Try not to let your mind wander...it is too small and fragile to be out by itself</span>

  7. Software & Hardware   -   #7
    Benno's Avatar Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Birmingham
    Age
    32
    Posts
    2,305
    Go to options -> advanced options(i dont know what it is called exactly since my IE aint english) there scroll down to multimedia. Make sure that the first box is checked.

    too slow

    You Better Keep In Mind That I Can Read Between The Lines


    Never argue with an idiot, they drag you down to there level and beat you with experience!!

  8. Software & Hardware   -   #8
    4play's Avatar knob jockey
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    London
    Age
    35
    Posts
    5,530
    zone alarm also has an option to only show the first frame in gifs.

    so if your using zone alarm check its settings

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    9,946
    Originally posted by 4play@20 August 2003 - 23:41
    zone alarm also has an option to only show the first frame in gifs.

    so if your using zone alarm check its settings
    I am as it happens and switching it off allows the animations to play.

    Good lad almost there.

    Can you tell me what settings I need to change so that I can have ZA on and still see the animations.

  10. Software & Hardware   -   #10
    4play's Avatar knob jockey
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    London
    Age
    35
    Posts
    5,530
    cant remember off the top of my head and i dont use zone alarm any more.

    http://www.broadbandreports.com/forum/rema...ity,1~mode=flat

    look at the third response that seems to be the one.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •