Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Xp Corporate Pro With Sp 2 Question

  1. #1
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    28
    the file i downloaded(xp corp pro w/ sp2) is legit but is it safe to install?
    another question, is this version a full install or does it require me to have an os installed? (like windows 98)
    and is this os self-bootable or does it need a boot disk?

    i just built my box and i wanted to reformat
    i have a windows 98 full version(bought it for $90+ but lost the boot disk)

    if anyone know a site, hash, or advice please post
    thanks!

  2. Software & Hardware   -   #2
    RPerry's Avatar Synergy BT Rep: Bad Rep
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Charlotte, North Carolina
    Age
    43
    Posts
    3,360
    is that a regular windows 98 boot disk you need, or 98SE ?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    28
    second edition

  4. Software & Hardware   -   #4
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    the file i downloaded(xp corp pro w/ sp2) is legit but is it safe to install?
    How in the world can we know?
    another question, is this version a full install or does it require me to have an os installed? (like windows 98)
    See above.
    and is this os self-bootable or does it need a boot disk?
    Ah, at last an answerable one.
    It's easy to see if it's bootable...just put the disk in your CD-ROM and hit restart.
    If it's a bootable disk, and if your machine is setup to boot from a CD, then it should start the install program .

    For good instructions on the install ( with screenshots) go to www.blackviper.com.
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  5. Software & Hardware   -   #5
    Service pack 2 isnt even out yet for xp.
    <span style='color:blue'><span style='font-family:Arial'>Msi ms-6330
    Amd Athlon at 1ghz
    896mb Ram pc-133
    Seagate 80gb 7,200 rpm
    Nvidia Geforce MX 420
    21 inch screen
    MSI 52X32X52 CD-RW (cr52-m)
    SoundBlaster 5.1 mp3+
    Creative Labs 5.1 Speakers
    Xp Pro Sp1</span></span>

  6. Software & Hardware   -   #6
    Poster
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    28
    How in the world can we know?
    simple, perhaps some of the users have downloaded it and installed it.
    i read somethin about sp2 and how it locks up the computer, but im not so sure.

    It&#39;s easy to see if it&#39;s bootable...just put the disk in your CD-ROM and hit restart.
    i have a windows xp installed, would putting the cd to an HD with an OS be the same as to putting the cd to an HD with no OS?


    thanks for the replies/link btw

  7. Software & Hardware   -   #7
    clocker's Avatar Shovel Ready
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15,388
    Originally posted by six@6 September 2003 - 19:30

    i have a windows xp installed, would putting the cd to an HD with an OS be the same as to putting the cd to an HD with no OS?


    thanks for the replies/link btw
    If your machine is set up to boot from a CD, and if the CD is bootable, the process begins before you even get to your already installed OS.

    In other words, just to check if the CD is bootable it is irrelevant whether or not you have a OS installed.

    There are lots of different versions of Windows on the network. Unless you post the exact name and filesize of your particular version, who&#39;s to know what you have?

    BTW,
    I thought it was either Corporate or Pro- not both.

    And I think that Triadcool is right, there is no SP2 yet, is there?
    "I am the one who knocks."- Heisenberg

  8. Software & Hardware   -   #8
    to see if a cd is bootable open it with isobuster, it will say whether it is bootable or not. if its not go here to download a boot image for xp and re-burn ya copy with nero

  9. Software & Hardware   -   #9
    RPerry's Avatar Synergy BT Rep: Bad Rep
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Charlotte, North Carolina
    Age
    43
    Posts
    3,360
    @ six


    sorry it took me so long to come back to this thread, working on something else. I have a boot disk for windows 98SE, which I should be able to copy to my harddrive and get to you. let me know on how you want this done

  10. Software & Hardware   -   #10
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    @clocker All corp are pro. Not all pro are corp.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •