Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: For The Pro Only

  1. #1
    I have some problem with IE .I'm going here
    and when i try to download a skin the download doesn't work.Or here and when i click on the screenshots button i can't see anything.Some ideea?

  2. Software & Hardware   -   #2
    hmmm i just tried both and they seem ok for me, have you changed any settings recently or patched from windows update? maybe its your security settings, have you tried reseting ya ie settings to default? or could be your av stopping possible malicious scripts? I presume it lets you download from other pages?

  3. Software & Hardware   -   #3
    I have all windows updates ,the firewall i use is Norton and the downloads works on another sites.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    3,597
    I think it's the 5 or 15 popups being rejected and the runtime errors from that site messing you up sharedholder.

    Keep visiting sites like that and you have to reinstall something.

    Oh, this is hardware world by the way. Moving you to software >>>

  5. Software & Hardware   -   #5
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    do you have a popup blocker? and do you use dap or something like that??

  6. Software & Hardware   -   #6
    My firewall blocks all pop-ups Norton and yes i use FlashGet.

  7. Software & Hardware   -   #7
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    Originally posted by sharedholder@7 September 2003 - 08:48
    My firewall blocks all pop-ups Norton and yes i use FlashGet.
    have you tried holding ctrl while hitting the link??

  8. Software & Hardware   -   #8
    have you tried holding ctrl while hitting the link??
    Doesn't work, is must to be something with my ACTIVE X controls ,only GOD knows how to configure that Mž crap.

  9. Software & Hardware   -   #9
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    Originally posted by sharedholder@7 September 2003 - 08:54
    have you tried holding ctrl while hitting the link??
    Doesn't work, is must to be something with my ACTIVE X controls ,only GOD knows how to configure that Mž crap.
    just restore defaults from the menu real quick and see if it works, but i think its your popup blocker or your FlashGet. but i guess you know better

  10. Software & Hardware   -   #10
    just restore defaults from the menu real
    I tryed that too ,doesn't work,WHERE IS BILL GATES????

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •