Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 6 of 6

Thread: Avg 7.0 Problems?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15
    im trying to delete avg 7.0 from add & remove programes but i get this message and dont understand it;-errror:internal error setup parameters. runonceparam is not defined. any one help us please?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Try to ask ZAPJB a member of this board ,i remember he have the same problem.

  3. Software & Hardware   -   #3
    asmithz's Avatar Hi-Definition
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    11,082
    You can just delete the folder c:/program files/avg

    Then delete the registry keys if you dont know how then take SharedHolders advice.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    Try Reinstallling it then unistalling it, shud solve the problem

  5. Software & Hardware   -   #5
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    What worked for me was start to reinstall. Then the option to uninstall is displayed.

  6. Software & Hardware   -   #6
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    delete the folder from your program files like Shad0w Hacker said (we can help you locate it if you like) or do what zapjb says

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •