Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Sound driver problems//

  1. #1
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    I've always had sound problems with this computer, I posted about the issue around a year ago and I never solved it..rather got used to it.

    The problem is that for whatever reason I can only get sound out of my center speaker and subwoofer. The speakers work fine, I was using them on my ipod the other day so I know its something to do with the computer. I just uninstalled the SoundMax HD program and my sound has stopped working. I'm trying to make sense out of the drivers. In the device manager, under sound I have:

    Audio Codecs
    Legacy Audio Drivers
    Legacy Video Capture Devices
    Media Control Devices
    Video Control Devices

    Under other devices I have:
    Audio Device On HD Audio Bus
    Unknown Device (which im assuming is my onboard sound)

    I dont know what to do.

  2. Software & Hardware   -   #2
    db_la_23's Avatar Poster BT Rep: +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    808
    do u have the mobtherbroad drivers cd with u? if u do reinstall the audio driver. r go the mobther broad driver website and download the driver.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Chewie's Avatar Chew E. Bakke
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4,883
    Which motherboard or sound card do you have?
    There isn't a bargepole long enough for me to work on [a Sony Viao] - clocker 2008

  4. Software & Hardware   -   #4
    Smith's Avatar Since 1989.. BT Rep: +1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    in a plane, high as fuck
    Posts
    5,637
    Ive already reinstalled the drivers, I have a m2n-e motherboard by asus

    Quote Originally Posted by Smith View Post
    Ive already reinstalled the drivers, I have a m2n-e motherboard by asus


    Alrite, I went into my Bios and disabled something called HD audio. Now I only have an unknown device in the system manager.
    Last edited by Smith; 11-25-2008 at 12:25 AM. Reason: Automerged Doublepost

  5. Software & Hardware   -   #5
    db_la_23's Avatar Poster BT Rep: +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22BT Rep +22
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    808
    go to ur bios and enable it again

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •