Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Tv Out Problem

  1. #1
    Member BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    376
    hey i just bought this MSI Geforce 4 MX440SE-T 64MB DDR TV out AGP 4X Retail i have it connects to my tv through s-video cable. anyways. when i play a movie nothing shows up? whats up with that? how do i fix it if possible?

  2. Software & Hardware   -   #2
    Does anythig show up. Did you you reboot your comp. most cards will not pick it up right on the fly.

  3. Software & Hardware   -   #3
    Member BT Rep: +11BT Rep +11BT Rep +11
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    376
    the desktop appears, but where the movie is playing there is a black space, i also restarted computer many times.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Australia
    Posts
    376
    go into display properties make sure comp monitor is the default or display 1 and that the tv is display 2....

  5. Software & Hardware   -   #5
    try enabling or disabling the "hardware video overlay" in your movie player. whichever option you already have selected, try the opposite.

  6. Software & Hardware   -   #6
    BANNED
    Join Date
    May 2003
    Posts
    5,605
    go and if the tv is your second monitor choose it as default and import desk top and apply, make sure its enabled also from advance tab

  7. Software & Hardware   -   #7
    lynx's Avatar .
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    9,810
    PowerDVD does that (along with some other players), I believe, for copyright protection. I remember seeing that there's a patch you can get to stop this from happening, but it is a long time ago, so I have no idea where you would get it from.
    .
    Political correctness is based on the principle that it's possible to pick up a turd by the clean end.

  8. Software & Hardware   -   #8
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    England
    Posts
    2,468
    Originally posted by oilslick@10 September 2003 - 06:35
    hey i just bought this MSI Geforce 4 MX440SE-T 64MB DDR TV out AGP 4X Retail i have it connects to my tv through s-video cable. anyways. when i play a movie nothing shows up? whats up with that? how do i fix it if possible?
    Make sure you have it set up as 'clone' of the desktop.

  9. Software & Hardware   -   #9
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Australia
    Posts
    376
    i own one of those cards and use it all the time and i have my comp monitor set as default or number 1 the tv is set to number 2 on the tv when enabled all i can see is my wallpaper no icons you can move the mouse onto the tv then when i play a movie avi etc ..... the picture is displayed full screen on the tv with no other setting necceracy so i end up with picture on monitor as norm but it displays full screen on the tv if you make the tv the default you will end up with all icons etc on your tv.... i think it is better to have icons on your comp monitor and movie on the tv.....

  10. Software & Hardware   -   #10
    Poster
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Halifax,Nova Scotia Canada
    Posts
    476
    I have an ATI Radeon 7500 with tv out and I had the same problem.I had to uninstall the drivers and then reinstall them while the cable was connected to my tv and everything went perfect.Don't know if this will help you at all but it is an idea.
    Gigabyte GA7-VT600 P-L
    Athlon XP2500+ @ 3200+
    512mb OCZ DDR333 (2,3,3,7)
    Samsung SP8004h 80gig harddrive
    Radeon 9200 128 mb
    LG cdrw/dvd drive

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •