Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: hosting-ie and utorrent disk overloaded

  1. #1
    mike160's Avatar Old School
    Join Date
    Mar 2006
    Age
    40
    Posts
    658
    hi can anyone help me out does anyone know why is it that i am getting the disk overloaded with hosting-ie vps useing utorrent this was not happening to me befor is there anything i can do to fixs this

  2. BitTorrent   -   #2
    Poster BT Rep: +3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    469
    have you tried increasing the buffer? on my vps i increased it to 256mb from 32mb and it fixed my problem

  3. BitTorrent   -   #3
    Poster
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    185
    or limit your download speed.

    Its windows right ? Then its hard to get it to work great.

  4. BitTorrent   -   #4
    BethCooper's Avatar cute as can be BT Rep: +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100BT Rep +100
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Xnt city
    Age
    28
    Posts
    530
    Search here on Fst for Utorrent tweaking and I'm sure you will find some good tips

    but also, keep in mind that you are sharing the hardware, so sometimes it's almost impossible to download something, whatever the speed is, without getting disc overload errors, When I had one of these, I managed to avoid it pretty well, but sometimes it just wasn't possible :/
    Last edited by AnesZverotic; 12-11-2008 at 07:49 AM.


  5. BitTorrent   -   #5
    Poster
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    185
    Quote Originally Posted by AnesZverotic View Post
    Search here on Fst for Utorrent tweaking and I'm sure you will find some good tips

    but also, keep in mind that you are sharing the hardware, so sometimes it's almost impossible to download something, whatever the speed is, without getting disc overload errors, When I had one of these, I managed to avoid it pretty well, but sometimes it just wasn't possible :/
    yea i did have the same problems with their gbit vps.

    I could get like 17MB/up in the nights for some hours and somtimes it was only about 1MB/s

    Maby its better to order a own harddrive extra to download to ?

  6. BitTorrent   -   #6
    if they can attach own HDD to your VDS sure ti would be the best way

  7. BitTorrent   -   #7
    mike160's Avatar Old School
    Join Date
    Mar 2006
    Age
    40
    Posts
    658
    @ TechnoMan80 i dont think hosting-ie does that attach own HDD to vds and @ haydeno how do i increasing the buffer? and @ andra yes its a windows vps raptor 3
    Last edited by mike160; 12-11-2008 at 09:31 PM.

  8. BitTorrent   -   #8
    hi I know for sure they do for Rabtor Plus VDS's

  9. BitTorrent   -   #9
    hi
    I had 160 Gb attached to my Rabtor + 1
    nothing special bit expensive, but no errors

    better to get Dedic box as I did,

  10. BitTorrent   -   #10
    RedRansom's Avatar Poster BT Rep: +9BT Rep +9
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    don't know where
    Posts
    1,195
    if i am not remembering wrong i was using these settings on my keyweb vps


    ofc i was limitting download to 3.5MB/sn for dont crash and i never got disk overload
    Last edited by RedRansom; 12-12-2008 at 12:19 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •