Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Internal Error?

  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15
    im having trouble removing avg pro-keep getting this message:-erroe: internal error. setup parameter runonceparam is not defined. help please

  2. Software & Hardware   -   #2
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Australia
    Posts
    376
    runonceparam <--- sounds like a registry problem have you tried to reinstall the prog then ttry to uninstall again?

  3. Software & Hardware   -   #3
    Member
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    15
    yes mate tried that - no good.whats onceparam?

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Australia
    Posts
    376
    ahh ok im half asleep here so this prob wont come out in the registry you can have things that run at start up or there is also a key for runonce... if you still have the prob when i wake i will help more but at the monet all i can sugest is(keeping in mind i am tired here) if worst comes to worst try deleting any reg keys to do with avg then try to install and uninstall, i am sorry i could not be of more help at the moment

  5. Software & Hardware   -   #5
    zapjb's Avatar Computer Abuser BT Rep: +3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    3,694
    I had the same problem. If you mucked about with AVG entries or the registry, reinstall AVG completely. If you did NOT muck about with AVG entries or the registry, start to reinstall AVG & a option will be presented to uninstall. That will work ONLY if you HAVE&#39;NT mucked about with AVG entries or the registry. Otherwise rinse & repeat. lol.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •