Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: seedbox adress doesn't work

  1. #1
    punjabimunda's Avatar Poster BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    290
    I finally got the details to my seedbox.eu server.
    But the domain name i was given doesn't work in firefox...

    "Failed to Connect
    Firefox can't establish a connection to the server at 91.121.***.***."
    (i got rid of last few digits for privacy)

    Am i doing something wrong? This is my first time using a server.

  2. BitTorrent   -   #2
    Cabalo's Avatar FileSharingTalker BT Rep: +24BT Rep +24BT Rep +24BT Rep +24BT Rep +24
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    European Union
    Age
    41
    Posts
    12,718
    add /gui

  3. BitTorrent   -   #3
    punjabimunda's Avatar Poster BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by Cabalo View Post
    add /gui
    I tried "http://91.121.**.***/gui"
    but same error comes up.
    Am i still doing it wrong?

  4. BitTorrent   -   #4
    Quote Originally Posted by punjabimunda View Post
    I finally got the details to my seedbox.eu server.
    But the domain name i was given doesn't work in firefox...

    "Failed to Connect
    Firefox can't establish a connection to the server at 91.121.***.***."
    (i got rid of last few digits for privacy)

    Am i doing something wrong? This is my first time using a server.
    The answer is simple

    I finally got the details to my seedbox.eu server

  5. BitTorrent   -   #5
    punjabimunda's Avatar Poster BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by dance4 View Post
    The answer is simple

    I finally got the details to my seedbox.eu server
    err..yeah what is it?
    Last edited by punjabimunda; 01-19-2009 at 09:54 PM.

  6. BitTorrent   -   #6
    it means that before trying to access gui, you have to install it first. or did u expect everything to be setup for you, ready to use?
    if it's a server, you have to install all the software yourself

  7. BitTorrent   -   #7
    punjabimunda's Avatar Poster BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by Karel View Post
    it means that before trying to access gui, you have to install it first. or did u expect everything to be setup for you, ready to use?
    if it's a server, you have to install all the software yourself
    i already tried vlc and realvnc.
    or is there some other software?

    (btw its a server not seedbox)

  8. BitTorrent   -   #8
    Poster BT Rep: +7BT Rep +7
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    154
    What operating system are you running? If it's Windows them just use remote desktop, if its linux then use the guide at the top of this sub-forum.

  9. BitTorrent   -   #9
    punjabimunda's Avatar Poster BT Rep: +10BT Rep +10
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    290
    Quote Originally Posted by H&K View Post
    What operating system are you running? If it's Windows them just use remote desktop, if its linux then use the guide at the top of this sub-forum.
    thanks. its debian 4.0. i should have checked the stickies.

  10. BitTorrent   -   #10
    Btw, once you remote to your server open Firefox and go to whatismyip.com or something similar. My IP for server remote access and IP for webui are completely different.
    Last edited by Ichigo81; 01-19-2009 at 11:14 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •