Your Ad Here Your Ad Here
Results 1 to 5 of 5

Thread: Stand-by Mode Flashes Power Light

  1. #1
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    For some reason when i set my comp to stand-by.. the green power light flashes.
    On other comps.. this never happend. Should i just uplug it from the mobo?
    heh, it just does a 1 sec interval flash.. ..Flash off.. 1 sec.. flash on..1 sec..Flash off.. 1 sec.. flash on

  2. Software & Hardware   -   #2
    Wolfmight's Avatar Poster BT Rep: +1
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Location: Location:
    Posts
    5,873
    lol i have a feeling this is a pretty stupid question.

    It's just the same thing happened when my dads old computer had power problems.

  3. Software & Hardware   -   #3
    _John_Lennon_'s Avatar Poster
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Strawberry Fields
    Posts
    1,177
    Originally posted by Wolfmight@15 September 2003 - 17:40
    lol i have a feeling this is a pretty stupid question.

    It's just the same thing happened when my dads old computer had power problems.
    Yeah, if you enter it into standby, the light is supposed to blink................

    But I wouldnt remember that well, I have both of my LED's up front disabled, they kept me up at night.

  4. Software & Hardware   -   #4
    Poster
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Saturn
    Posts
    91
    Just get some black electrical tape and just cover it that way instead of disabling the lights lol.

  5. Software & Hardware   -   #5
    Poster
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    England
    Posts
    1,491
    dey flash on me pc 2, dont think der owt rong

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •