Your Ad Here Your Ad Here
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Stunnel doesn't show active connections

  1. #1
    I usually use stunnel with Powerpost to get ssl connection, but There are times that stunnel does not show active connections but the Powerpost works perfectly.

    Does that mean I have not established an SSL connection or failure of the stunnel program?

  2. Newsgroups   -   #2
    darkstate01's Avatar Poster
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    manc
    Posts
    488
    Sounds like you haven't got a ssl connection going there.There was a recent post all about it here.Hope it helps. https://filesharingtalk.com/vb3/f-sof...hlight=stunnel https://filesharingtalk.com/vb3/f-gui...hlight=stunnel
    Last edited by darkstate01; 04-03-2009 at 09:14 AM.
    PAIN is just WEAKNESS leaving the body

  3. Newsgroups   -   #3
    Quote Originally Posted by darkstate01 View Post
    Sounds like you haven't got a ssl connection going there.There was a recent post all about it here.Hope it helps. https://filesharingtalk.com/vb3/f-sof...hlight=stunnel https://filesharingtalk.com/vb3/f-gui...hlight=stunnel
    I have read it. There is little mystery. It's easy configuration of both programs. The problem is that I do not see active connections sometimes, and other yes.

    Sometimes I see it. I do not know what may be this but if I take off the stunnel, SSL connection does not work.

    SSL connection apparently works because if It did not work out a error message. The only question is why not show me a few times
    active connections and sometimes it shows, and if it does not show it to known if is an SSL connection.

    When we use stunnel, are the connections in SSL mode although they are not shown as active on the program?

    It's something rare.
    Last edited by MrBackup; 04-03-2009 at 01:09 PM.

  4. Newsgroups   -   #4
    darkstate01's Avatar Poster
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    manc
    Posts
    488
    I think its just a connection problem,stunnel is just a ssl wrapper of a none ssl program as you already know,Maybe yenc might need a setting tweak somewhere.
    PAIN is just WEAKNESS leaving the body

  5. Newsgroups   -   #5
    But if there is a problem I would not be posting right now through the port 443 (SSL), is that correct?

  6. Newsgroups   -   #6
    SonsOfLiberty's Avatar The Lonely Wanderer
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Capital Wasteland
    Posts
    24,011
    It should but you have to have put port 443 in the stunnel config part and NOT 563. But YENC would not work because you binded the program to "your computer" so a connection has to be made via your news server and by one of it's secure ports 443/563. So if you are not connected to one of those ports you wouldn't be able to post and wouldn't have a connection, you have to have SSL going to connect to those ports, so it's connected, so when you connect to your news server, in the stunnel log it will say connected and sometimes it won't say connected?. Re-install sTunnel and delete all files and re-setup, btw what OS ya using?
    Last edited by SonsOfLiberty; 04-03-2009 at 03:19 PM.
    [center]

  7. Newsgroups   -   #7
    That's what I think. I can post via the xnews and powerpost by port 443 for example. I have the stunnel properly configured and working, but the application "run stunnel" sometimes does not show in the log open connections. I'm posting through port 443 with 4 connections in powerpost and the stunnel says me I have 0 active connections.

    That's it a mystery.

  8. Newsgroups   -   #8
    SonsOfLiberty's Avatar The Lonely Wanderer
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Capital Wasteland
    Posts
    24,011
    yeah i don't know, maybe re-install will make it go away...dunno though.
    [center]

  9. Newsgroups   -   #9
    rippinitup4fun's Avatar alt.binaries.*
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    East Coast
    Posts
    285
    Give Jbinup a try. It supports SSL uploading natively and works flawlessly.
    http://www.jbinup.com/en/

  10. Newsgroups   -   #10
    Quote Originally Posted by rippinitup4fun View Post
    Give Jbinup a try. It supports SSL uploading natively and works flawlessly.
    http://www.jbinup.com/en/
    I have got JbinUp but I dislike it. I prefer Powerpost. It works perfectly and better than JbinUp.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •